İbo Show 13 Şubat Konukları Kim?

İbo Show 13 Şubat Konukları Kim?
Star Tv’nin cumartesi akşamları yayınlanan müzik eğlence programı İbo Show’un 13 Şubat tarihli yayınının konukları belli oldu!

Star Tv’de cumartesi akşamları ekrana gelen ve seyircinin elenerek ve beğenerek takip ettiği müzik eğlence programı İbo Show 13 Şubat akşamı ekrana gelecek 13. Bölümüyle seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Uzun bir aranın ardından bu sezonun ortasında yayınına yeniden başlayan ve Cumartesi akşamları oldukça iyi bir seyredilme oranıyla karşılanan ve geçtiğimiz günlerde de ikinci 13 bölüm için sözleşme imzalayan İbo Show her hafta seyircisini müziğe doyuruyor. Her hafta birbirinden ünlü isimleri programda konuk eden program ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in sunuculuğunda devam ediyor. Programın 13 Şubat tarihli 13. Bölüm konukları ise yine Türk müzik tarihine damga vurmuş isimlerden oluşuyor. İşte İbo Show’un bu hafta Cumartesi akşamı ekrana gelecek bölümünün konukları!

90’lara Damga Vurdular!

Star Tv’nin ve hatta tüm televizyonların ender müzik eğlence programlarından olan İbo Show 13 Şubat Cumartesi akşamı 13. Yeni bölümüyle seyircisiyle buluşuyor. Program talihsiz bir olay sonrası uzun yıllar ara verdikten sonra yeniden ekrana gelmeye başladığı günden itibaren konuk olarak birbirinden ünlü isimleri stüdyosunda ağırlıyor. Seyircinin müziğe, sohbete ve kahkahaya doyduğu program bu hafta da yine birbirinden ünlü isimleri ağırlıyor. Özellikle 1990’lı yıllara damga vuran isimlerden oluşan konuklar programda birbirinden güzel parçalarıyla seyirciye doyumsuz anlar yaşatacak. Program bu hafta stüdyosunda ünlü isimler Metin Özülkü, Eda Özülkü, Burak Kut, Ferda Anıl Yarkın, Ümit Sayın ve Ege’yi konuk olarak alıyor. Program bu ünlü isimlerle 90’lı yılları seyirciye yeniden yaşatırken renkli ve keyifli anları da ekran başındakilerin evine getiriyor.

Olaylar Eksik Olmuyor!

Star Tv’nin sevilen eğlence programı İbo Show başladığı günden itibaren hem magazin hem de sosyal medyada en çok konuşulan yapımlar arasında yer alıyor. Özellikle son haftalarda programda yaşanan olaylar magazin ve sosyal medya gündemini belirledi. Öncelikle Oryantel Didem’in olduğu programda Bülent Serttaş’ın Oryantel Didem’i seyretmemesi günlerce konuşulurken geçtiğimiz hafta da programda oturma ve yer sorunu yaşandı. Magazin basınında çokça konuşulan olaylar programı seyircinin gözünde daha da merak edilir kılarken hemen her programda İbrahim Tatlıses ile konuklar arasında yaşanan duygusal anlar ise seyirciyi artık rahatsız etmeye başladı. Seyircinin bu duygusal anlar yerine İbrahim Tatlıses’ten daha fazla müzik dinlemek istedikleri özellikle sosyal medyada sıkça konuşulmaya başlandı.

12-02-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar