İbo Show 15. Bölüm Konukları Belli Oldu

İbo Show 15. Bölüm Konukları Belli Oldu
Star Tv ekranlarında cumartesi akşamları seyirciyle buluşan İbo Show Programının bu haftaki konukları yine seyirciye keyifli anlar yaşatacak.

Star Tv ekranlarında 9 yıl aradan sonra yeniden başlayan ve Cumartesi akşamları seyirciyle buluşmaya başlayan müzik eğlence programı İbo Show her hafta seyirciye keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor. Televizyonların nadir eğlence programlarından olan ve ünlü isim İbrahim Tatlıses’in hazırlayıp sunduğu program her hafta birbirinden ünlü isimleri stüdyoda misafir ederek seyirciye eğlenceli bir akşam yaşatıyor. Program geçtiğimiz günlerde kanal yönetimiyle ikinci 13 programlık anlaşmasını yaptıktan sonra yayınına devam ediyor. 27 Şubat Cumartesi akşamı 15. Bölümüyle seyirci karşısına çıkacak olan İbo Show programının bu hafta yine ünlü isimleri konuk ederken yine seyirciye keyifli ve eğlenceli anlar yaşatacak. Program ünlü isimlerle seyirciyi buluşturuyor.  

İbo Show 15. Bölüm Konukları Kim?

Star Tv ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan ve yapımcılığını Poll Production ve Global Medya’nın birlikte üstlendikleri ve ünlü isim İbrahim Tatlıses tarafından sunulan İbo Show bu hafta yine eğlenceli ve heyecanlı bir bölümle ekrana geliyor. Programın bu hafta yayınlanacak 15. Bölümünde ünlü şarkıcılar Safiye Soyman, Davut Güloğlu, Sevcan Orhan, Mümin Sarıkaya ve Faik Öztürk konuk oluyorlar. İbrahim Tatlıses tarafından sunulan program seyirciye keyifli ve eğlenceli anlar yaşatırken aynı zamanda keyifli sohbetler ile de seyirciye farklı ve alternatif bir yapım izleme şansı sunacak. Program 27 Şubat Cumartesi akşamı saat 20.00’da Star Tv’de 15. Bölümüyle ekranlara gelecek.

İbrahim Tatlıses Açıklama Yaptı!

İbo Show programının 9 yıl aradan sonra yeniden başlamasıyla seyircisiyle buluşmaya başlayan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan estetik oldu söylentileri hakkında konuşmuş ve durumu açıklığa kavuşturmuştu. İddialara göre ünlü isim genç görünmek için 8 haftalık bir programa başlamış ve estetik için 100 bin lira gibi bir parayı harcamıştı. Tabi bu iddialar ünlü isim tarafından yalanlandı ve saçlarının durumu sadece boya artıkları olarak açıklandı. İbrahim Tatlıses yaptığı açıklamada “ne botoks, ne saç ektirme… Hepsi uydurma. Saçımın renginin koyu görünmesi boyanın fazla saçımda kalması sonucudur” ifadelerini kullanmıştı. Daha sonra konu kapanırken ünlü isim de yeniden çalışmalarına odaklanmıştı.

25-02-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar