Ünlü Oyuncu Devrim Nas Ekranlara Dönüyor

Ünlü Oyuncu Devrim Nas Ekranlara Dönüyor
Bir zamanların en popüler dizilerinden biri olan Doktorlar’da Doktor Arslan’ı canlandıran başarılı oyuncu Devrim Nas ekranlara dönüyor.

Bir zamanların en popüler dizilerinden biri olan ve seyircinin büyük ilgiyle ve heyecanla takip ettiği Doktorlar dizisinde rol alan ünlü oyuncu Devrim Nas yeniden ekranlara dönmek seyircisiyle buluşmak için gün saymaya başladı. Doktorlar dizisinde canlandırdığı Arslan karakteriyle seyirci tarafından tanınan ve sevilen başarılı oyuncu pek çok yapımda rol almıştı. Devrim Nas bir süredir ekranlarda yer almamış ve herhangi bir yapımda rol almamıştı. Bu sessizliğin ardından usta oyuncu iki farklı proje ile birden ekranlara dönme hazırlığı içerisinde. Oyuncu iki farklı internet yayın platformunda yayınlanacak iki ayrı proje olan Olağan Şüpheliler ve Yeşilçam dizilerinde rol alacak ve uzun bir aradan sonra seyircisiyle yeniden buluşacak.

Bir Döneme Damga Vurmuştu!

Bir zamanların en popüler ve en çok seyredilen yapımlarından biri olan ve yayınlandığı döneme damga vuran, reyting rekorları kıran başarılı dizisi Doktorlar’da rol alan ve dizide sinir bozucu, gıcık, ters bir doktor olan Arslan karakterini canlandıran başarılı oyuncu Devrim Nas yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Ekran suskunluğunu bugünlerde çekimleri başlayan iki farklı proje ile sonlandırmaya hazırlanan oyuncu internet yayın platformları Exxen ve BluTv’de yayınlanacak iki farklı projede rol alacak. İnternet yayın platformu Exxen için hazırlanan Olağan Şüpheliler adlı yapımda Ceren Moray, Bennu Yıldırımlar, Yasemin Allen’in rol aldığı yapımda rol alacak olan Devrim Nas ayrıca BluTv’de de Yeşilçam adlı yapımda rol alacak. Çağatay Ulusoy ve Selin Şekerci gibi oyuncuların rol aldı Yeşilçam adlı yapımda rol alacak Devrim Nas sosyal medya hesabından bir paylaşımda bundu ve “çok özel, bizi heyecanlandıran bir işte birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. İyi ki…” ifadelerini kullandı. Yeni imajıyla da oldukça dikkat çeken Devrim Nas’ın ekranlara dönecek olması sevenlerini de bir hayli mutlu etti.

Devrim Nas Kimdir?

Başarılı oyuncu Devrim Nas 10 Ocak 1972 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Pek çok yapımda rol alan oyuncu özellikle Doktorlar dizisi ile tanınmıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır. Yeni Hayat, Vatanım sensin, Makber, Doktorlar, Melekler Adası, Zeybek Ateşi, İkinci Bahar ve Bizim aile.

26-02-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar