İbo Show bugün başlıyor! İbrahim Tatlıses'ten İbo Show'la ilgili çok özel açıklamalar!

İbo Show bugün başlıyor! İbrahim Tatlıses'ten İbo Show'la ilgili çok özel açıklamalar!
Ekranların en çok izlenen show programlarından İbo Show 10 yıl sonra yeniden ekrana geliyor. İbrahim Tatlıses, İbo Show'la ilgili çok özel açıklamalar yaptı.

Ekranları başlarındakilere nostaljik anlar yaşatacak İbo Show, 10 yıl sonra yeniden seyirciyle buluşuyor. İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show, bir dönemin en çok izlenen programları arasındaydı. Uzun bir süre sonra ekrana gelecek İbo Show'un yayın tarihi 31 Ekim'di. Fakat İzmir'de yaşanan deprem sonrası ertelenen İbo Show bu akşam Star Tv ekranlarından seyirciyle buluşacak. Uğradığı saldırı sonrası ilk kez seyirci karşısına çıkacak İbrahim Tatlıses, düzenlenen basın toplantısında göz yaşlarına hakim olamadı. Duygulanan Tatlıses yeniden çekilen İbo Show'la ilgili çok özel açıklamalar yaptı.

İbo Show kaç bölüm çekilecek?

Star Tv'de ilk bölümü bu akşam yayınlanacak İbo show için İbrahim Tatlıses ve yapımcı Polat Yağcı basın mensuplarına özel bir toplantı düzenledi. Burada gazetecilerin sorularını cevaplayan İbrahim Tatlıses İbo Show heyecanını anlattı. Yıllar sonra seyirciyle buluşacak olan Tatlıses programın yayın tarihinin İzmir depremi sebebiyle ertelendiğini belirtti. Şuana kadar 6 bölümün çekimlerinin tamamlandığını belirten İbrahim Tatlıses, 50 bölüm çekmeyi planladıklarını söyledi.

İbo Show ilk bölümde hangi konuklar var?

İbo Show'un ilk bölüm konuklarını açıklayan Tatlıses aranan herkesin kendisine olumlu yanıt verdiğini belirtti. İbo Show'a ilk bölümünde ünlü sanatçılar Sibel Can, Aydemir Akbaş, Şafak Sezer, Deniz Seki ve Kudsi konuk oluyor. İbrahim Tatlıses Balmumcu'da düzenlenen basın toplantısında Hülya Avşar, Cem Yılmaz, Sibel Can gibi isimleri sayarak hepsinin programına gelmek için istekli olduğunu belirtirken bu durumun kendisini çok duygulandırdığının altını çizdi.

İbrahim Tatlıses şarkı söyleyebilecek mi?

Uğradığı silahlı saldırı sonrası uzun süre sağlık sorunları yaşayan İbrahim Tatlıses'in şarkı söyleyip söyleyemediği ise hayranları tarafından merak ediliyor. Tatlıses açıklamasında bu konuya da değindi. Tatlıses, "Söylüyor muyum? Söylüyorum. Ama biraz ses tembelleşti ya onu çalıştırmaya başladım. İşleyen demir pas tutmaz ya bu pas tutmuş. Çünkü istediğim nameleri yapamıyorum. İnsanların beklediği nameleri yapamam. Ebru Gündeş bana dedi ki; İbrahim Bey, çalıştıracaksın. Niye dedim. Dedi ki benim o iş başıma geldikten sonra şarkı söylemeye çalışıp okuyorsam, okuyorum, okuyorum… Öyle öyle çalıştıra çalıştıra yerine geldi sesim. Baktım ona hakikaten doğru söylüyor" ifadelerini kullandı.

13-11-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar