Hande Soral Bir Zamanlar Çukurova’da!

Hande Soral Bir Zamanlar Çukurova’da!
Atv'nin Tims&B imzalı Bir Zamanlar Çukurova dizisi Perşembe akşamları yayınlanıyor. Başrol oyuncusu Vahide Perçin ayrılınca yerine güçlü bir isim dahil oldu.

Perşembe akşamları Atv’de ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisine dikkat çekici bir isim eklendi. Başrol oyuncusu Vahide Perçin'in ardından bir başka başrol oyuncusu Uğur Güneş'i de senaryo gereği kaybeden Bir Zamanlar Çukurova dizisinin kadrosuna Hande Soral dahil oldu. 3. Sezonunda da fırtına gibi esen Bir Zamanlar Çukurova kadrosunu güçlendirmeye usta isimlerle devam ediyor. İzleyici diziye katılan Hande Soral’ı ve hangi rolde oynayacağını merak ediyor. Şimdi detaylar

Hande Soral Bir Zamanlar Çukurova’da!

Atv'nin Tims&B imzalı Bir Zamanlar Çukurova dizisi Perşembe akşamları yayınlanmaya devam ediyor. 3. sezonunda da seyirciyi ekrana çeken dizide başrol oyuncusu Vahide Perçin senaryo gereği diziden ayrıldı. Bir başka başrol oyuncusu Uğur Güneş’in de ayrılacağının belli olması üzerine güçlü bir isim arayışına girildi. Son olarak Diriliş Ertuğrul’da oynayan Hande Soral diziye dahil edildi.

Bu yaşadıklarımız bizim kaderimiz değil!

Güneyin incisi Adana’da çekilen ve 3 sezondur reytingleri alt üst eden Bir Zamanlar Çukurova “Bu yaşadıklarımız bizim kaderimiz değil” sloganıyla Atv’de ekrana geliyor. Başrol oyuncuları Vahide Perçin ve Uğur Güneş'in senaryo gereği veda ettiği diziye yeni bir kadın başrol oyuncusu katıldı.  Usta oyuncu Soral, annesinin ölümüyle yıkılan Demir Yaman'la bağlantılı bir karakteri canlandıracak. Bilindiği gibi Hande Soral’ın eşi İsmail Demirci ise Ordu'da çekilen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde başrol oynuyor.

Hande Soral Kimdir?

1987 Bursa doğumlu Hande Soral, İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümü mezunudur. 2008 yılında Komedi Dükkanı adlı programda konuk oyuncu olarak dikkat çeken Hande Soral, “Küçük Kadınlar” isimli diziyle oyunculuk kariyerine başladı. Diriliş Ertuğrul’da İlbilge Hatun karakteriyle şöhreti yakaladı. Kendisi gibi oyuncu olan İsmail Demirci ile evli olan Hande Soral’a canlitv olarak başarılar diliyoruz.

Rol Aldığı Bazı Yapımlar

2018 Diriliş Ertuğrul (TV Dizisi)

2017 İsimsizler (TV Dizisi)

2017 Tahin Pekmez (TV Filmi)

2016 Biz Size Döneriz (Sinema Filmi)

2014 Yılanların Öcü (Tv Dizisi)

2013 Çalıkuşu (TV Dizisi)

2012 Böyle Bitmesin (TV Dizisi)

2012 Alev Alev (TV Dizisi)

2011 Bir Günah Gibi (TV Dizisi)

2010 Gecekondu (Tv Programı)

2008 Küçük Kadınlar (Tv dizisi)

2008 Komedi Dükkanı (TV Dizisi)

13-11-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar