İbrahim Selim iddialı projeye katıldı

İbrahim Selim iddialı projeye katıldı
Bergüzar Korel’in başrolünde yer alacağı Kanlı yayın dizisinin kadrosuna son olarak ünlü oyuncun ve sunucu İbrahim Selim dahil oldu.

Uzun süredir ekranlardan uzak kalan ünlü oyuncu Bergüzar Korel’in yeniden setlere döneceği yapımlardan biri olan ve üzerinde uzun süredir çalışılan yeni dizilerden Kanlı Yayın’ın kadrosu şekillenmeye başladı. OGM Pictures tarafından hazırlanan ve Prime Video’nun ilk yerli içerik yapımı olacak olan Kanlı Yayın’ın yönetmen koltuğunda Can Ulkay yer alıyor. Hilal Yıldız ve Nazlı Sunlı Kaçan tarafından kaleme alınan Kanlı Yayın’ın kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Yakında sete çıkarak çekimlere başlayacak olan dizi dram türünde ele alınıyor. Uzun süredir üzerinde çalışılan proje ünlü ve güzel oyuncu Bergüzar Korel’in başrolünde yer aldığı ve bir televizyon sunucusuna hayat verdiği proje olarak sektörde anılıyor ve biliniyor. Kadrosuna ünlü isimlerin katıldığı projeye son olarak aynı zamanda YouTube kanalı ile büyük izlenme oranlarına ulaşan ünlü oyuncu ve sunucu İbrahim selim de dahil oldu.

İbrahim Selim Kanlı Yayın’da

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve Prime Video’da yayınlanacak yerli içerikli ilk Türk yapımı olan Kanlı Yayın dizisinin oyuncu kadrosu her geçen gün katılan oyuncularla daha da şekilleniyor. Dizinin başrolünde Neslihan karakteri olarak ünlü oyuncu bergüzar Korel yer alırken bu isme Komiser Nejat olarak Caner Cindoruk, Vural olarak Serkan Altunorak, Can olarak Kaan Miraç Sezen eşlik ediyor. Son olarak dizinin hikayesinde yer alan ve Neslihan’ın (Bergüzar Korel) çalıştığı kanalın yayın yönetmeni olan Hakan olarak ünlü oyuncu İbrahim Selim Kanlı Yayın’ın kadrosuna katıldı. Dizi, cinayet, hırsızlık, adam kaçırma gibi konuları içerik olarak belirleyen bir programı ve sunucusunu seyirciye aktaracak.

İbrahim Selim Kimdir?

Son dönemlerde yaptığı YouTube yayınlarıyla dikkatleri çeken ve kendi kanalıyla büyük izlenme rakamlarına ulaşan oyuncu İbrahim Selim 5 Ekim 1979 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuk eğitimi alan ve setlerde rol almaya başlayan oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Oyuncunun yer aldığı yapımlar arasında, Sınav, Sis ve Gece, Canavarlar Sofrası, Kusursuzlar, Yok Artık, Rüya, Çat Kapı Aşk, Ölümlü Dünya, Son Çıkış, Zoraki Koca, Vurgun, Aynadaki Düşman, Leyla ile Mecnun, Çıplak Gerçek, Poyraz Karayel, Ulan İstanbul, Güllerin Savaşı, Şahsiyet, Uysallar, Dünyayla Benim Aramda, Aktris ve Erşan Kuneri yer almaktadır.

26-07-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar