Hudutsuz Sevda dizisine bomba oyuncu

Hudutsuz Sevda dizisine bomba oyuncu
Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve yakında sete çıkması planlanan yeni dizilerden Hudutsuz Sevda Burak Sevinç ile anlaşmaya vardı.

Yeni yayın dönemi için çalışmalarını sürdüren kanalların başında Fox Tv geliyor. Kanal son iki üç sezondur dizilerden beklediği reytingi alamamış ve bu sebeple de diziler bir bir erken final yaparak ekranlara veda etmişti. Bu sezonda yeni dizilerinden beklediği karşılığı alamayan kanal yeni yayın dönemi için işi sıkı tutmaya çalışıyor. Mutlak başarı için hazırlıklarını sürdüren kanal pek çok yeni projeyi yapım şirketleri aracılığı ile çalışıyor. Med Yapım tarafından hazırlıkları süren ve yapımcı Fatih Aksoy ile Bahadır Özdener’in birlikte hazırladığı yeni dizi Hudutsuz Sevda kanalın en iddialı projelerinin başında geliyor. Bir intikam ve aşk hikayesini konu alan dizi Karadeniz Bölgesinde çekilecek. Çekim için son hazırlıklarını yapan dizinin önümüzdeki günlerde Trabzon’a giderek motor demesi bekleniyor. Öbür taraftan oyuncu kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren dizinin kadrosuna başarılı oyuncu Burak sevinç dahil oldu.

Burak Sevinç Hudutsuz Sevda dizisinde

Med Yapım tarafından hazırlıkları süren ve yakında çekimlere başlayacak olan Hudutsuz Sevda için yeni oyuncularla görüşmelerini sürdüren yapımcılar dizinin hikayesinde yer alan karakterler için belirlenen oyuncularla görüşmelerini sürdürüyor. Şu ana kadar birbirinden ünlü isimlerle anlaşmaya varan Med Yapım son olarak dizinin kadrosuna son dönemin başarılı oyuncularından biri olan ünlü isim  Burak Sevinç’i dahil etti. Başarılı oyuncunun dizide Miray Daner’in canlandırdığı Zeynep’in abisi Fikret karakteri olarak seyirci karşısına çıkacağı öğrenildi. Fox Tv’nin büyük umut bağladığı dizlerin başında gelen Hudutsuz Sevda yakında sete çıkmaya hazırlanıyor.

Hudutsuz Sevda oyuncuları kimler?

Med Yapım tarafından Fox Tv için hazırlıkları süren Hudutsuz Sevda Fatih Aksoy ve Bahadır Özdener ortaklığında hazırlanıyor. Trabzon başta olmak üzere Karadeniz Bölgesinde çekilecek Hudutsuz Sevda adlı dizi birbirinden ünlü ve başarılı oyuncularla anlaşmaya devam ediyor. Bir intikam ve aşk hikayesini konu alacak olan dizinin kadrosunda yer alacak oyuncular arasında, Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Esra Dermancıoğlu, Mesut Akusta, Biran Damla Yılmaz ve Burak sevinç yer alıyor. Dizinin kalan karakterleri için belirlenen oyuncularla görüşmeler ise sürüyor. Dizi yeni yayın döneminin en iddialı yapımları narasında yer alıyor.

26-07-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar