İbrahim Tatlıses gizlice ameliyat oldu

İbrahim Tatlıses gizlice ameliyat oldu
Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'ten sevenlerini korkutan bir haber geldi. Uzun süredir sağlık sorunları yaşayan İbrahim Tatlıses gizlice ameliyat oldu.

Uğradığı silahlı saldırı nedeniyle sağlığını kaybeden İbrahim Tatlıses çok önemli operasyonlar geçirmişti. Uzun süren bir tedavi sürecinin ardından Tatlıses sağlığına büyük ölçüde kavuştu. Star Tv'de yeniden başlayan İbo Show'la ekrana çıkmaya başlayan İbrahim Tatlıses'ten korkutan bir haber daha geldi. İbrahim Tatlıses damar tıkanıklığı teşhisiyle yeni bir ameliyata alındı. Basından gizlenen ameliyat Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yapıldı. İbrahim Tatlıses'e yapılan operasyonun iyi geçtiği öğrenildi.

İbrahim Tatlıses ameliyat masasına yattı

İbo Show'le geçen sezon ekrana gelmeye başlayan İbrahim Tatlıses yeniden ameliyat masasına yattı. Yıllardır sağlık sorunları yaşayan İbrahim Tatlıses, silahlı bir saldırıya uğramış ve çok kritik ameliyatlar sonrası hayata tutunmuştu. Durumundaki düzelmeler neticesinde İbo Show'u tekrar çekmeye başlayan sanatçı Star Tv'de cumartesi akşamları seyirciyle buluşuyordu. Ünlü isimleri konuk ettiği programla dikkat çeken İbrahim Tatlıses herkesten gizlenen bir operasyon geçirdi. Damar tıkanıklığı sorunu yaşayan İbrahim Tatlıses için doktorları ameliyat kararı aldı. İbrahim Tatlıses'e bu operasyonda stent takıldı.

İbrahim Tatlıses neden ameliyat oldu?

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses özel hayatı, yaşantısı, evlilikleri ve çocuklarıyla sık sık gündeme gelen ünlülerden. İbo Show'la ekrana dönen İbrahim Tatlıses aynı zamanda sağlık problemleriyle de son yıllarda sık sık gündemdeydi. Uğradığı saldırının ardından büyük operasyonlar geçiren ve kısmi olsa da sağlığına kavuşan Tatlıses'in yeniden operasyona alınması sevenlerini korkuttu. Ünlü sanatçının geçen hafta yeniden ameliyata alındığı öğrenildi. Damar tıkanıklığı nedeniyle ameliyata alınan İbrahim Tatlıses'e stent takıldı. İstanbul'da bulunan Maltepe Hastanesi Tıp Fakültesi'nde ameliyata alınan İbrahim Tatlıses'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. İbrahim Tatlıses'in ameliyatı ise basına yansımadı ve gizli bir şekilde gerçekleştirildi.

İbrahim Tatlıses 9 yıl sonra yeniden ekrana çıkmaya başladı. Star Tv'de yayınlanan İbo Show'la ekrana gelen ünlü sanatçı oldukça başarılı bir sezon geçirdi. İbo Show sezonu tamamlamış ve final yapmıştı. İbrahim Tatlıses'in final sonrası bir opreasyon geçirdiği öğrenildi. 69 yaşındaki ünlü sanatçının sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

17-06-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar