Beyazıt Öztürk yeni uğraşısını açıkladı

Beyazıt Öztürk yeni uğraşısını açıkladı
Pandemi döneminde şov programına ara vererek ekranlardan uzaklaşan ünlü gösteri adamı Beyazıt Öztürk, merak saldığı yeni uğraşısıyla hayranlarını heyecanlandırdı.

Sunuculuğu ve şovmenliğiyle dikkat çeken Beyazıt Öztürk yeni uğraşısını Cengiz Semercioğlu'na açıkladı. Hayranları r harfini söyleyemeyen ünlü şovmenin ne iş yaptığını merak edip araştırıyor. Beyaz ismiyle uzun süre şov programı yapan Beyazıt Öztürk, pandemi sürecinde ekranlardan uzak duruyor. Şimdi detaylar

Beyazıt Öztürk yeni uğraşısını açıkladı

Hepimiz onu r harfini söyleyemeyişiyle tanıdık. İnce dokundurmaları ve zekâ dolu esprileriyle herkesin gönlünde taht kuran Beyazıt yontu sanatıyla ilgilenmeye başladı. Pandemi döneminde şov programına ara vererek ekranlardan uzaklaşan ünlü gösteri adamı Beyazıt Öztürk, merak saldığı yeni uğraşısıyla hayranlarını heyecanlandırdı. Heykel sanatına merak saran ve radyoculuğa başladığı Eskişehir'de atölye bile kuran Beyazıt Öztürk, yeni mesleğinin detaylarını Cengiz Semercioğlu'na açıkladı.

Atölye bile kurdu

Beyazıt Öztürk için Eskişehir’in önemi çok büyük. Çünkü bu şehirde üniversite okurken radyoculuğa başladı ve şöhretin kapılarını araladı. Bu nedenle Eskişehir'de heykel atölyesi kuran Beyaz, şehrin genç yontu sanatçılarını da unutmadı. Atölyesinde Eskişehirli genç heykeltıraşlarla birlikte çalışmaya başlayan Beyazıt Öztürk’ün en büyük hayali eserlerini sergilemek.

Çevre kirliliğine dikkat çekecek

Beyazıt Öztürk 50 yaşından sonra merak saldığı çalışmalarını klasik heykel sanatından farklı bir alanda sürdürüyor. Milli firmamız Vestel'in reklam yüzü olan Beyaz, fabrikada üretimden kalan malzemeleri kullanarak heykeller yapıyor. Asıl amacı çevre kirliliğine ve sıfır atık konusuna dikkat çekmek olan Beyazıt Öztürk, Vestel'le böyle bir proje hazırladıklarını ve heykel yapmaktan çok keyif aldığını söyledi.

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, Cengiz Semercioğlu'na yaptığı açıklamada neden böyle bir çalışmaya girdiğini şu cümlelerle duyurdu: "Eskişehirli genç sanatçı arkadaşlarımla birlikte çalışıyoruz. Heykel yapmaktan çok keyif aldım. Evlere kapandığımız pandemi döneminde bana çok iyi geldi... Fabrikadan gelen o kadar ilginç malzemeler var ki onları kullanarak yaptığımız heykellerle sıfır atık konusuna dikkat çekeceğiz"

Beyazıt Öztürk Kimdir?

1969 Bolu doğumlu Beyaz, Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü’nü bitirdi. Üniversitede okurken radyoculuğa merak salan ve r harfini söyleyemeyişiyle dikkat çeken ünlü şovmen "Gına" isimli dergiyle sektöre adım attı. Heykel, seramik ve karikatür sergisi açan Beyaz, Klas Fm'de sunuculuğa başladı. Number One TV, Kanal 6, Kanal D ve Star televizyonlarında kendi adıyla anılan Beyaz Show programları yapan ünlü sunucu yaptığı Talk Show ile pek çok ödül kazandı.

Filmleri:

Nihavend, Mucize, 1997

Sır Çocukları, 2002

Biz Size Aşık Olduk, 2002

O Şimdi Mahkum, 2005

Karagöz ile Hacivat Neden Öldü? 2005

16-06-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar