İçimizden Biri dizisi ne zaman başlıyor?

İçimizden Biri dizisi ne zaman başlıyor?
ATV ekranlarında yakında başlaması beklenen Süreç Film'in yeni projesi İçimizden Biri hangi gün yayınlanacak? Oyuncu kadrosu belli oldu mu? Merakla beklenen dizinin konusu nedir?

ATV ekranlarının sevilen dizileri Ağlama Anne, Cennetin Gözyaşları gibi projelerin yapımcılığını üstlenen Süreç Film'den bir dizi daha geliyor. 

Bilindiği üzere ATV kanalında cuma günleri yayınlanan herhangi bir dizi olmayıp her hafta yerli veya yabancı sinema filmi yayınlanmaktadır. Bu durumda ATV, cuma günü rakip kanallarda yayınlanan ve seyirci tarafından büyük ilgi gören İstanbullu Gelin, Arka Sokaklar, Kızım, Gülperi gibi dizilerin yanında reyting sıralamasında geride kalmaktadır.

YENİ DİZİ SÜREÇ FİLM'DEN GELİYOR

Kanalın reyting yarışına eski ağırlığını koyması için Süreç Film, ATV'de yayınlanmak üzere yeni bir dizi hazırlıklarına başladı. Dizinin adı ''İçimizden Biri'' olarak belirlendi. Oyuncu kadrosu henüz belli olmayan dizinin Muğla iline bağlı Marmaris ilçesinde çekileceği, ve yabancı uyruklu oyuncular bulunduracağı konuşulan konular arasında. Dizinin konusu hakkında bilgiler ise yakın zamanda verilmişti.

İÇİMİZDEN BİRİ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

İrlandalı Ortodoks bir ailenin oğlu olan Adam'ın babası papazdır. Dinine ve geleneklerine bağlı Türk bir ailenin kızı olan Havva'nın yolları Adam ile kesişir. Farklı iki dünyalardan birbirine tutunma mücadelesi verecek olan bu iki gencin aşkının anlatılacağı dizide Adam karakterine ve ailesine hayat verecek olan oyuncuların Türk olmamasıyla birlikte İçimizden Birisi dizisi, farklı milletleri bir araya getirip farklı kültürleri ve yaşantıları ekran karşısında yansıtacaktır.

Hangi tarihte yayın hayatına başlayacağı kesin olarak bilinmeyen dizinin oyuncu kadrosu ve yönetmen koltuğuna kimin oturacağı da ilerleyen zamanlarda belli olup okuyucuya iletilecektir.

 

 

11-02-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar