11 Şubat Pazartesi reyting sonuçları açıklandı!

11 Şubat Pazartesi reyting sonuçları açıklandı!
11 Şubat Pazartesi reyting sonuçları açıklandı! Pazartesi günü hangi dizi birinci oldu? Pazartesi günü reyting sonuçları.

11 Şubat Pazartesi reyting sonuçları açıklandı. Survivor reyting sonuçları açıklandı. Çukur dizisi reyting sonuçlarında kaçıncı oldu? Pazartesi günü Söz dizisi reyting sonuçları açıklandı. Vurgun dizisi tuttu mu? Yasak Elma reytinglerde kaçıncı? Pazartesi günü reyting sonuçları. İşte 11 Şubat Pazartesi 2019 reyting sonuçları ile ilgili tüm gelişmeler sizlerle.

11 Şubat Pazartesi günü ekranlara gelen birbirinden başarılı diziler kıyasıya yarıştı. Peki 11 Şubat Pazartesi akşamında hangi dizi daha çok izlendi? Star Tv ekranlarında Söz, Show tv ekranlarında Çukur, Tv 8 ekranlarında Survivor Türkiye Yunanistan, Fox tv ekranlarında Yasak Elma, Kanal D ekranlarında Vurgun ve daha bir çok dizi... Keyifli bir Pazartesi akşamı geçiren seyirci merakla reyting sonuçlarının açıklanmasını bekledi. Peki hangi dizi daha çok izlendi? Hangi dizi veya program ilk üç sıraya girebildi? İşte 11 Şubat Pazartesi 2019 reyting sonuçları!

11 Şubat Pazartesi 2019 reyting sonuçları!

11 Şubat Pazartesi günü yayınlanan dizi ve programların izlenme oranları belli oldu. İşte tüm ayrıntılar...

11 Şubat Pazartesi günü reyting sonuçlarına göre, Total grupta yer alan ilk üç sıraya giren dizi/ programlar şöyle; Show Tv ekranlarının başarılı dizisi Çukur, 19,80 share alarak ilk sıraya yerleşti. Star tv ekranlarının sevilen dizisi Söz ise, 19,52 share alarak ikinci sırada yer aldı. Fox tv ekranlarının haber programı Fatih Portakal ile Fox Ana Haber programı 21,85 share ile ilk üç sıraya girmeyi başardı. Bunların yanı sıra Yasak Elma dördüncü, Müge Anlı ile Tatlı Sert beşinci, Survivor Türkiye Yunanistan altıncı sırada yer alırken devamında dizilerin özet programları da ilk onuncu sıradaydı.

11 Şubat Pazartesi reyting sonuçlarına göre; AB grubunda ilç üç sıraya giren dizi ve programlar şöyle; Fox tv ekranlarının haber programı Fatih Portakal ile Fox Ana Haber 25,74 share ile ilk sırada yer aldı. Show tv ekranlarının sevilen dizisi Çukur ise 18,92 share ile ikinci sırada yer alırken, Star Tv ekranlarının başarılı dizisi Söz, 14,47 share ile ilk üçüncü sıraya giremyi başardı. Bunların yanı sıra Yasak Elma, Survivor Türkiye Yunanistan, Vuslat gibi diziler de ilk onuncu sırada yer almayı başardı.

12-02-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar