İki Ayrı Çift Dört Ayrı Kanalda Ana Haber Sunuyor!

İki Ayrı Çift Dört Ayrı Kanalda Ana Haber Sunuyor!
Dört ulusal kanalın Ana Haberleri eşlere emanet edildi. NTV & ATV ve Show Tv & Kanal D Ana haberlerini karı kocalar sunacak ve böylece rekabet eve de taşınacak!

Dün Kanal D haber dairesinde yaşanan istifa depreminin ardından Kanal D Ana Haber sunuculuğuna Buket Aydın’ın yerine CNN Türk’te Gündem özel programının sunucusu Deniz Bayram getirildi. 2 yıldır Kanal D Ana haberi sunan Buket aydın’ın istifa ederek ayrılmasıyla ve yerine Deniz Bayramoğlu’nun getirilmesiyle birlikte televizyonların ana haber bültenlerinin sunucuları arasında da ilginç bir durum yaşanmaya başladı. Daha önce Atv Ana Haber sunucusu Cem Öğretir ile NTV Haber sunucusu Esra Öğretir arasında var olan karı koca ilişkisi şimdi de Kanal D Ana Haber sunucusu Deniz Bayramoğlu ile Show Tv Ana Haber sunucusu eşi Ece Üner ile de benzer bir durum yaşanmaya başladı. Böylece dört farklı ulusal kanalın ana haberleri iki çifte emanet edilmiş oldu. Bu durum kanallar kadar eşler arasında da rekabet yaşanacağının sinyallerini verdi. İşte ayrıntılar!

Dört Kanalın Ana Haberi Eşlere Emanet!

Kanal D ana Haberin sunucusu Buket Aydın dün beklenemedik bir şekilde istifa etti. İki yıldır bu görevi yapan Buket Aydın yorgunluğunu gerekçe göstererek hem Kanal D Ana Haber Bülteni spikerliğinden hem de Kanal D Haber Merkezi Başkanlığından ayrıldı. Kanal Yönetimi de bu istifayı kabul ederek Buket Aydın’ın yerine CNN Türk’te görev yapan Gündem Özel Programının sunucusu Deniz Bayramoğlu’nu getirdi. 11 Mayıs pazartesi akşamı itibariyle göreve başlayacak olan deniz Bayramoğlu böylece Kanal D Ana Haber sunucusu oldu. Tabi bu durum ilginç bir rastlantıyı da beraberinde getirdi. Kanal D Ana Haberi sunacak olan Deniz Bayramoğlu’nun eşi Ece Üner bilindiği gibi rakip kanal olan Show Tv Ana Haber’in spikerliğini yürütüyor. Böylece karı koca olan Deniz ve Ece çifti Kanal D ve Show Tv Ana Haber Bültenlerinin sunucuları oldu ve rekabet eve taşınmış oldu.

NTV ve Atv Öğretir Çiftine Emanet!

Yukarıda yazılan durumun bir benzeri de NTV Ana Haber Bülteni ile Atv Ana Haber Bülteni sunucuları arasında da yaşanıyor. NTV Haber Spikeri Esra Öğretir ve Atv Ana Haber Spikeri Cem Öğretir de evliler ve rakip kanalların ana haber bültenlerini sunuyorlar. Böylece televizyon tarihinde ilginç bir durum ortaya çıkmış oldu. Dört ulusal kanalın Ana Haberleri evli olan çiftlerin her birine emanet edilmiş oldu. NTV Ana Haberi Esra Öğretir sunarken eşi Cem Öğretir Atv Ana Haberi sunuyor yine benzer şekilde Ece Üner Show Tv Ana Haberi Sunarken eşi Deniz Bayramoğlu da Kanal D Ana Haberi sunuyor. Bakalım bu rekabet nasıl yaşanacak?

10-05-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar