Fox Tv’den Baraj, Öğretmen ve Yasak Elma dizileri için flaş karar!

Fox Tv’den Baraj, Öğretmen ve Yasak Elma dizileri için flaş karar!
Fox Tv'nin sevilen ve sezona iddialı başlayan dizileri Baraj, Öğretmen ve Yasak Elma koronavirüs salgını sebebiyle çekimlerine ara vermişti. Fox Tv'den beklenen açıklama geldi.

Fox Tv'de yayınlanan bu senenin fenomen dizileri Yasak Elma, Öğretmen ve Baraj dizilerine  koronavirüs arası verilmişti. Medyapım imzalı dizilerin bayramdan sonra çekimlerini başlayacağı planlanıyordu. Ekip ve oyuncular bu doğrultuda hareket ediyordu. Fakat Fox Tv ve Medyapım'ın sahibi Fatih Aksoy koronavirüs salgınının bayramdan sonra da etkisini sürdüreceği için sezon bitirme kararı aldı.

Yeni bölüm çekimler ne zaman başlayacak?

Tv100’ün haberine bayram sonrası çekimlerinin başlayacağı planlanan diziler hakkında karar verildi. Sezonu kapatma kararı verilen Yasak Elma, Öğretmen ve Baraj dizilerinin çekim tarihleri netleşti. Buna göre Baraj dizisi 24 Temmuz'da, Yasak Elma ve Öğretmen dizileri de yaz sonunda çekimlere başlayacak. Yapımcı Fatih Aksoy, "Bu sezon bizim için bitti artık" diyerek bu sezonun sona erdiğini ilan etmiş oldu. Fox Tv'nin sevilen dizileri hakkındaki ayrıntıları hep birlikte hatırlayalım.

Yasak Elma dizisi

Dizinin başrollerinde Talat Bulut, Şevval Sam, Atilla Taşdemir ve Yıldız Yılmaz bulunuyor. Halit Ergun (Talat Bulut) başarılı bir işadamıdır. Başarılı olmasının yanında aynı azanda çapkındır da. Genç ve güzel kadınlara karşı zaafı vardır. Halit Ergun’un hayatına giren Ender, işadamının yeni maceralarından biridir. Ender lüksü ve zenginliği seven kibirli bir karakterdir. Halit Bey’den hamile kalmış ve onla evlenmeyi başarmıştır. Böylece aradığı zenginliğe kavuşmuştur. Ender’in rakibi olan Yıldız da zenginlik düşkünüdür. Yıldız ve Ender karakterlerinin entrika dolu maceralarıyla dizi devam eder.

Öğretmen dizisi

Dizinin başrolü olan Akif öğretmen bilinen öğretmen profilinin dışında bir karakterdir. Farklı bir ders anlatım yöntemi vardır. Fizik öğretmeni olan Akif öğrencilerine insanlık dersi vermeyi amaçlamaktadır. Öğrenciler zamanla Akif öğretmeni tanıyacak ve kendilerine vermek istediği insan olabilmenin önemini, kendini başkalarının yerine koyabilmeyi, düşünebilmeyi öğrenmeye başlayacaklardır. Dizinin oyuncuları, İlker Kaleli, Ceren Moray, Serhat Kılıç, Afra Saraçoğlu, Serkan Keskin, Şerif Erol’dur.

Baraj dizisi

Başrollerinde Tarık Akan ve Türkan Şoray’ın oynadığı 1977 yapımı Baraj sinema filminin dizi uyarlaması olarak izleyicilerin karşısına çıkmıştır. Nazım (Feyyaz Duman) internette doanırken bir arkadaşlık sitesinde Nehir’le (Biran Damla Yılmaz) tanışır. İkil bir birlerini hiç görmemiştir. Nazım’ın fikri Nehir’in fotografını görmesiyle değişir. Nazım kendi fotoğrafını göndermeye çekinir. Kendi fotoğrafı yerine daha yakışıklı ve genç olan Tarık’ın fotoğrafını gönderir. Nehir Tarık’ı beğenir ve hesapta olmadık bir şekilde baraja gelir. Sonrasında işler karışmaya başlar. Dizi oyuncuları, Feyyaz Duman, Biran Damla, Burak Yörük, Sumru Yavrucuk’tur.

09-05-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar