İrem Derici 'hastanelik oldu' haberlerine isyan etti

İrem Derici 'hastanelik oldu' haberlerine isyan etti
Ünlü şarkıcı İrem Derici'den üzücü haber geldi. Bir süredir Çeşme'de olan Derici tatilde hastanelik oldu. Derici son halini sosyal medyadan paylaşırken yapılan haberlere kızdı.

Ünlü şarkıcı İrem Derici tatilinde kötü bir durumla karşılaştı. İzmir'in Çeşme ilçesinde tatil yapan İrem Derici hastalandı. Hastaneye gitmek zorunda kalan İrem Derici kolunda serum olan bir fotoğrafı arkadaşı Murat Balcı tarafından takipçileriyle paylaşıldı. Magazin basınında kısa sürede bu durum haber yapıldı. Hastalandığını belirten ve kolunda serumla fotoğraf paylaşılan İrem Derici gün boyuncu yapılan haberlere sinirlendi ve "Bu ne abartıdır" dedi.

İrem Derici'den serumlu fotoğraf

Çeşme tatilinde havalandırma nedeniyle kendini kötü hissetmeye başlayan İrem Derici doktora gitti. Yapılan tetkiklerin ardından serum takılarak evine giden İrem Derici evde serumlu halini İnstagram storysinde paylaştı. İrem Derici paylaşımında bir gün önce Derya Uluğ'un sahne aldığı mekanda havalandırma nedeniyle üşüttüğünü söyledi. Hastaneye giderken bir video çeken İrem Derici, "Hastaneye gidiyorum. Sesim çıkmıyor. Boğazım, kulaklarım ağrıyor. Ha iğnemi yaptırdıktan sona beach'e giderim, o ayrı" ifadelerini kullandı. Sevenlerini telaşlandıran bu paylaşım sonrası birçok haber sitesi İrem Derici haberi yaptı.

İrem Derici yapılan haberlere tepki gösterdi

İrem Derici'nin sağlık durumuyla ilgili haberler gün boyuncu magazin sitelerinde yer aldı. Hastanede beklemeyen serumuyla kiraladığı yazlığına dönen Derici bir paylaşım daha yaptı. İrem Derici, "Bir sürü mesaj gelmiş, iyi misin diye. Çok iyiyim. Serumu her ihtimale karşı aldım. Yanlış anlaşılma olmasın. Tam gaz devam konserler" dedi. Derici daha sonra instagram hesabından bir paylaşım daha yaparak yapılan haberlere sert çıktı.. Derici paylaştığı hikayede, "Ay şiştim he iyi ki bi' serum yedim EVİMDE hastane kalabalık diye girmedim bile bu ne abartıdır. Sabahtan beri her yerde. Storylerimi de mi izlemiyorsunuz anlamıyorum ki…" yazdı. Sağlık durumunun iyi olduğunu belirten İrem Derici konserlerine devam edeceğini özellikle belirtti. İrem Derici'nin Bayramın ikinci günü 21 Temmuz'da Afyon'da bir konser programı var. İrem Derici sağlık durumunun iyi olduğunu ve programında aksama olmadığını belirtti.

20-07-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar