Fatma Girik'ten korkutan haber: Hastaneye kaldırıldı

Fatma Girik'ten korkutan haber: Hastaneye kaldırıldı
Yeşilçam sinemasının usta isimlerinden Fatma Girik'ten korkutan haber. Usta oyuncu Fatma Girik rahatsızlanınca ambulansla hastaneye kaldırıldı. Fatma Girik'in sağlık durumu nasıl?

Yeşilçam sinemasının efsaneleşen isimlerinden olan Fatma Girik sevenlerini korkuttu. Ünlü oyuncu Girik, gece saatlerinde fenalaşınca ambulans çağrılarak hastaneye götürüldü. Uzun süredir Bodrum'da yaşayan Fatma Girik evinde aniden fenalaştı. Yardımcıları tarafından ambulans çağrılması üzerine usta oyuncu Bodrum'da Amerikan Hastanesi'ne götürüldü. Burada tedavi altına alınan Fatma Girik'in göğüs hastalıkları enfeksiyonu geçirdiği belirtildi.

Fatma Girik neden hastaneye kaldırıldı?

Türk sinemasını usta ismi Fatma Girik ailesini ve sevenlerini korkuttu. 79 yaşındaki oyuncu Girik bir süredir Muğla'nın Bodrum ilçesinde ikamet ediyor. Sakin bir hayat yaşayan usta oyuncu dün akşam saatlerinde aniden fenalaştı. Yanında bulunan yardımcıları hemen ambulans çağırdı ve Girik hastaneye götürülerek tedavi altına alındı. Sözcü gazetesinin haberine göre Amerikan Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Yusuf Babayiğit Girik'in sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Dr. Babayiğit, "Fatma hanım göğüs hastalıkları enfeksiyonu nedeni ile tedavi altına alındı. Şu anda göğüs hastalıkları uzmanlarımızın öncülüğünde tedavisi sürüyor. Bir süre hastanemizde tedavi altında olacak" dedi.

Fatma Girik'in annesi de hastaneye kaldırıldı

Fatma Girik'in sevenlerini endişelendiren rahatsızlığı tedavi ediliyor. Bodrum Amerikan Hastanesi'nde tedavisi süren Girik'in sağlık durumuna göre bir süre daha hastanede kalacağı ön görülüyor. Öte yandan Fatma Girik'in annesinin de hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. 99 yaşındaki Münevver Girik Dukav'ın da Bodrum'da hastanede olduğu bilgisine ulaşıldı. Fatma Girik'in annesi Münevver hanım da iki gün önce ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne götürülmüş ve tedavi altına alınmıştı. Münevver Dukav'ın yaşlılığa bağlı hastalıklar nedeniyle yoğun bakımda tedavi gördüğü belirtildi.

Fatma Girik ve annesi Münevver Girik Dukav'ın hastanedeki tedavi süreci devam ediyor. Bir süredir çeşitli rahatsızlıkları bulunduğu bilinen Fatma Girik'in aniden rahatsızlanması herkesi çok korkuttu. Yeşilçam ve Türk sinemasının emektar oyuncularından olan Fatma Girik klasikleşen birçok filmde başrol oynadı. 79 yaşında olan Fatma Girik bir dönem belediye başkanlığı da yapmıştı. Uzun süredir Bodrum'da yaşayan usta oyuncu Fatma Girik'e acil şifalar diliyoruz.

20-07-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar