'İrem Derici ile Eğlenmene Bak' yarın başlıyor!

'İrem Derici ile Eğlenmene Bak' yarın başlıyor!
Başarılı ve güzel şarkıcı İrem Derici'nin Kanal D ekranlarında sunmaya hazırlandığı 'İrem Derici ile Eğlenmene Bak' programı yarın başlıyor. İşte İrem Derici ile Eğlenmene Bak'ın ilk gün ki konukları..

O Ses Türkiye yarışması ile büyük bir ün kazanan İrem Derici başarısına başarı ekliyor. Şarkılarının dinleme rekorları kırmasının ardından şimdide televizyon programına geçti. Bomba gibi bir yarışma programının sunuculuğu yapacak olan şarkıcının heyecanı görülmeye değer. Arefe günü yani 24 Haziran 2017 Cumartesi akşamı ekranlara gelecek olan 'İrem Derici ile Eğlenmene Bak' programının tutup tutmayacağı ise büyük merak konusu. Kahkaha tufanları koparacak olan İrem Derici ile Eğlenmene Bak'ı canlı izlemek için Kanal D Canlı İzle adresinden de takip edebilirsiniz....

İREM DERİCİ İLE EĞLENMENE BAK, AREFE GÜNÜ EKRANLARDA!

Kanal D ekranlarına yeni bir soluk getirmesi düşünülen programın ilk gün ki konukları ise son dönemde gündemden düşmeyen şarkıcı Mustafa Ceceli ve yepyeni Hit şarkıları ile yaza damga vuracak olan yakışıklı sanatçı Sinan Akçil olacak. Güzel şarkıcı İrem Derici, programa ait stüdyoda çekilmiş bir fotoğrafını İnstagram hesabından paylaşıp altına 'Biz çok hazırız' notunu düştü. Bu paylaşamın yorumlarını kapatması da takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

İrem Derici ile Eğlenmene Bak programında sadece ünlü isimler yer alacak. Kızlar ve Erkekler oluşan iki takım olacak. Kızlar ve Erkekler takımı birbirinden farklı etaplarla kıyasıya mücadele edecek. Heyecanın en üst seviyede olduğu program ara ara şarkılarla renklenecek.

23-06-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler