Şevkat ile Esin artık komşu oldu...

Şevkat ile Esin artık komşu oldu...
Eğlenceli dizide bu hafta Şevkat ve Esin komşu oluyor.Esin'in isteğiyle bir hafta boyunca kimseyle kavga etmeyeceğine söz veren Şevkat, bakalım bir haftayı nasıl geçirecek.İkili arasındaki iddiadan eğlenceli sahneler ortaya çıkacak.

Şevkat Yerimdar'ın 5. bölümü 23 Haziran Cuma akşamı fox Tv ekranlarında takipçileri ile buluşacak.Yeni evine yerleşip Şevkat'le komşu olan Esin'le Şevkat arasında komik diyaloglar yaşanacak.Esin evine taşınır taşınmaz ikili arasında bir iddialaşma olur. İddialarına göre Esin bir hafta boyunca Şevkat'ten hiç yardım istemeyecek,Şevkat ise bir hafta boyunca kimseyle kavga etmeyecektir.ikisininde iddialarını gerçekleştirmeleri kolay olmaz.İsmail,Şevkat ve Cuma hep birlikte Tezene'yi istemeye giderler.Ancak kız isteme bir felaketle sonuçlanır.Şevkat Yerimdar yeni bölümlerini cuma akşamları Canlı Tv'den takip edebilirsiniz.

Şevkat Yerimdar 5. bölüm 1. tanıtım.

Şevkat Yerimdar 5. bölüm 2. tanıtım

 

Şevkat Yerimdar 4. bölümde ne oldu?
Başrollerinde Özgürcan Çevik, Başak Parlak, Salih Kalyon, Murat Akkoyunlu, Suzan Aksoy ve Pascal Nouma’nın yer aldığı Şevkat Yerimdar 4. bölümde neler oldu?Esin kendine gelir gelmez kendisine yapılan eşek şakasının intikamını almaya koyulur.Şevkat ve arkadaşlarına mahalleyi dar eder. Olaylar karakolda biter.Sonunda Esin Şevkat'le küser. Ardından Bora ile de tartışan Esin onunlada küser ve Paris'e dönme kararı alır. Sonrasında da, Şevkat Esin'i Paris'e dönme kararından vazgeçirmeye çalışır.

Şevkat Yerimdar konusu nedir?
Adaletsizliğe, haksızlığa ve ayırımcılığa zerre tahammülü olmayan asi bir mahallle delikanlısıdır Şevkat.En önemli sorunu öfke kontrolüdür. Bu yüzden de başı beladan hiç kurtulmaz.Öfkesini kontrol edemese de Şevkat aslında çok yufka yüreklidir,halden anlar, hatır sayar, zorda kalana yardım elini uzatır.Hikaye Şevkat'in ev sahibi Cevat Bey'in, Paris'ten dönen kızını Şevkat'e emanet etmesiyle başlar.Şevkat verdiği sözden dönemez, Esin ne yapsa etse Şevkat katlanmak zorundadır.Aslında bunu yaparken kendide pek uslu durmaz. İkili arasındaki bu çekişmeden zorlu bir aşk doğar sonunda...

22-06-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar