İrem Derici'nin yeni programı!

İrem Derici'nin yeni programı!
O Ses Türkiye yarışmasından sonra büyük bir ün kazanan İrem Derici'den güzel haberler var. Başarılı sanatçı yeni bir proje ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. İşte İrem Derici'nin yeni programının adı..

Şarkıları ve sempatik tavırları ile gönüllere taht kuran sanatçı İrem Derici'den güzel bir haber geldi. Güzel sanatçı İrem Derici yepyeni bir projeyle Kananl D ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Program adını ise İrem Derici'nin büyük hit yakalayan şarkısı 'Eğlenmene Bak'tan alacak. 'İrem Derici ile Eğlenmene Bak' programının Kanal D ekranlarında reyting rekorları kırması bekleniyor. Başarılı ve güzel sanatçının bir projede yer alacağı haberi tüm hayranlarını heyecanlandırdı. Peki programın konusu ne olacak? 'İrem Derici ile Eğlenmene Bak' ne zaman başlayacak?

'İrem Derici ile Eğlenmene Bak' ne zaman başlayacak?

İrem Derici ile Eğlenmene Bak programında sadece ünlü isimler yer alacak. Kızlar ve Erkekler oluşan iki takım olacak. Kızlar ve Erkekler takımı birbirinden farklı etaplarla kıyasıya mücadele edecek. Heyecanın en üst seviyede olduğu program ara ara şarkılarla renklenecek. "İrem Derici ile Eğlenmene Bak", çok yakında Kanal D'de ekrana gelmeye başlayacak. İrem Derici ile Eğlenmene Bak'ı internetten canlı ve kesintisiz izlemek için Kanal D Canlı İzle adresine tıklayın..

08-06-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler