İsimsizler 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Yıldız ölüyor mu?

İsimsizler 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Yıldız ölüyor mu?
Pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan İsimsizler'in yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İsimsizler 11. bölüm fragmanında yaşanan olaylar ağızları açıkta bıraktı. Peki Yıldız ölüyor mu?

Kanal D'de Pazartesi akşamları izlenme rekorları kıran dizi İsimsizler'in yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İsimsizler'in 11. bölüm fragmanı izleyenlerin ağızını açıkta bıraktı. Son yayınlanan bölümde Kaymakam Fatih Keskin'e bir oyun oynanıyor. Dayının hastanedeki durumu iyiye gidince tüm askerler hastane bahçesinde düzenlenen iftar yemeğinde buluştu. Tam iftar zamanı yaşanan olaylar tüyler ürpertti. Savcı Zeki, Kaymakamın görevden alındığını ve yeni Emniyet Müdürünün Sinan olduğunu söyledi. İftara katılan davetliler ve kaymakamın ekibi duyduklarına inanamadı. Peki yeni bölümde neler olacak? Yepyeni bölümü ile Pazartesi akşamı Kanal D Canlı İzle ekranlara gelecek. İsimsizler' 11. bölümünü canlitv.com adresidende takip edebilirsiniz..

Yıldız Ölüyor Mu?

İsimsizler 11. bölüm fragmanında Kaymakam Fatih ve Savcı Zeki yüzyüze geliyor. Kaymakam Fatih Keskin, Savcı Zeki'ye 'Şunu iyi bilin. Ben Virankaya'da pislikleri temizlemeye devam edicem.' dedi. Diğer yandan terör örgütünün bilindik isimlerinden Berfin, Afran'ın yani Fatih'in amcası Cemal'in kızı Yıldız'ı kaçırıyor. Tamda bu esnada Olcay olanları görüyor. Yıldız'ın kaçırıldığı arabaya kurşun sıkıyor. Sonradan Kaymakam Fatih'e kötü bir haber geliyor. Herkesin kafasında 'Yıldız ölüyor mu?' sorusu canlanıyor. Bakalım yeni bölümde neler olacak? İşte İsimsizler yeni bölüm fragmanı...

İsimsizler 11. bölüm fragmanı

01-06-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler