Kara Sevda 72. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Kara Sevda 72. yeni bölüm fragmanı yayınlandı
Kara Sevda 72. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kara Sevda'da Nihan ile Kemal evleniyor mu? Kara Sevda'da Zeynep öldü mü? Kara Sevda 72. bölümde neler yaşanacak? İşte Kara Sevda dizisi 72. bölüm fragmanı ve tüm detaylar.

Kara Sevda 72. bölüm fragmanını izle. Kara Sevda 72. bölüm fragmanı izle. Kara Sevda canlı izle. Star Tv canlı izle. Kara Sevda ne zaman final yapacak? Kara Sevda ne zaman bitecek? İşte Kara Sevda 72. yeni bölüm fragmanı ve tüm detaylar.

Kara Sevda dizisi geçen bölümde Nihan ile Kemal, 'Sonsuza Kadar Evet' diyerek evlendiler. Masal gibi bir düğünle imza atan ikili çok mutlu dakikalar geçirdi. Karşılıklı zeybek oynayan çift her anını kusursuz bir şekilde yaşadı.

Kemal'den intikam almak isteyen Emir ise, bunun bedelini ağır ödedi. Yaptığı tüm planların tutmasının ardından düğün yapılan mekana gitmek isteyen Emir, Zeynep'in kaza geçirmesine neden oldu. Kaza sonrası bebeğini kaybettiğini öğrenen Emir sinir krizi geçirdi.

Tüm tehlikelere karşı Nihan'a hiçbir farkettirmemeye çalışan Kemal tüm önlemleri aldı. Emir ise, bebeğini kaybetmesinin acısıyla yeni planlarının peşine doğru gider. 

Çarşamba günü saat 20:00'de Star Tv'de yayınlanacak diziyi canli tv üzerinden de rahatlıkla izleyebilirsiniz. Her Çarşamba günü Star Tv ekranlarında yayınlanan Kara Sevda dizisi 72. bölüm fragmanıyla sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

Kara Sevda 72. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz sizinle paylaşacağız.

Kara Sevda Final tarihi açıklandı!

Kanal tarafından yapıla açıklamada izleyicileri ekran başına kilitleyen dizi Kara Sevda'nın 8 bölüm sonra final yapacağı ifade edildi. Yani Kara Sevda'nın 74. bölümü son bölüm olarak ekranlara gelecek. Final tarihi tam net olarak açıklamasa da 28 Haziran 2017 olacağı tahmin ediliyor. 

02-06-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar