İsimsizler dizisinin en sevilen karakteri bakın kim oldu

İsimsizler dizisinin en sevilen karakteri bakın kim oldu
Kanal D'de ilk bölümü ile reytingleri alt üst eden dizi İsimsizler'in en sevilen karakteri bakın kim oldu. Dizi setini ziyaret eden Milliyet Cadde yazarı Ali Eyüpoğlu'ndan dizi ile ilgili önemli bilgiler...

Kanal D'nin dizisi İsimsizler bu akşam yeni bölümü ekranlara gelecek. Son bölümünde Kaymakam Fatih vurulumuştu. Herkesin aklında Kaymakam Fatih ölecek mi sorusu canlandı. Bu akşam saat 20.00'de ekranlara gelecek olan bölüm yine nefesleri kesecek. Kısa uzun sürede büyük izleyici kitlesine hitap etmeyi başaran dizinin oyuncuları ise efsane.. 

EN SEVİLEN KARAKTER : DAYI

İsimsizler dizisi setine giden Milliyet Cadde yazarı Ali Eyüpoğlu, Dayı karakterini canlandıran Bülent Alkış'la röpotaj yaptı. Röportaj da önemli konulara da değinildi. Ali Eyüpoğlu, 'Dizi çok yeni ama burada gördüğüm kadarıyla müthiş sevildi canlandırdığınız Özel Harekatçı Dayı. Nasıl oldu bu?' sorusunu yöneltti.

Bülent Alkış da bu soruyu 'Hasan Bozkırlı, Yozgatlı. Bozkırda büyümüş, Anadolu'yu iyi tanıyan, milli duygusu ağır basan biri. O yüzden insanlar Dayı'da en çok vatan sevgisini sevdi. Seyirci onun, vatan için gözünü kırpmadan ölüme atlayabileceğini hissetti. Çünkü o, milli duyguların göstermek için değil gerçekten yaşayan bir adam. Hepimiz ülkemizi çok seviyoruz ama Hasan Bozkırlı'da bu daha fazla. Kızını kaybedince sazını susturup, duvara asmış, vatanı için şehadet şerbetini içmekten başka bir gayesi olmayan biri Dayı... O yüzden de çok sevildi.' şeklinde yanıtladı.

24-04-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar