İsimsizler yeni bölüm fragmanı | 6. bölüm fragmanı

İsimsizler yeni bölüm fragmanı | 6. bölüm fragmanı
İsimsizler 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İsimsizlerin yeni bölümünde neler olacak? Fatih Kaymakam öldü mü? İşte İsimsizler dizisinin haftaya Pazartesi 1 Mayıs 2017 tarihinde yayınlanacak olan bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'ye yeni bir soluk getiren İsimsizler dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bu akşam 5. bölümü ile ekranlara gelecek olan dizide neler olacak? Terör örgütü Fatih Kaymakamı öldürmesi için amcasına görev verdi. Fatih Kaykamı öldürmek için yola çıkan amcası, evinin önünde kızını görür ve o an Fatih'i vurmaktan vazgeçer. Daha sonrasında ise Fatih, doktor Elif ile birlikte yemeğe çıkar. Tabi amcası onu adım adım takip etmektedir. Yemek yedikleri mekana giren amca Fatih Kaymakamın üzerine kurşunlar yağdırır. Oracıkta yere yığılan Fatih'i gören doktor Elif ise çığlıklar atar. Tam da o esnada biten bölüm izleyicileri büyük merak içinde bırakmıştır. Acaba Fatih Kaymakam gerçekten öldü mü?

Fatih Kaymakam öldü mü?

Bu akşam saat 20.00'de Star Tv'de yayınlanacak olan 5. bölümde bu sorumuza yanıt bulacağız. Yayınlanan fragmanlarda Fatih Kaymakam hiç kameralara yansımıyor. Bu görüntü insanı daha da endişeye sokuyor. Dayı ise hain terör örgütü ve onlara yardımcı olan tüm herkesten hesap sormak için hırslanır. Bu akşamki bölümün sonrasında yeni bölümü heyecanla bekleyen izleyiciler hemen internete başvuracak. Yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? İsimsizler 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İsimsizler dizisi oyuncuları

Kaymakam Fatih : Uğur Güneş

Hasan Bozkırlı : Bülent Alkış

Elif Toprak : Algı Eke

Ahmet Akıncı : Taner Ertürkler

Kürşad Yusufoğlu : Volkan Keskin

Derman Taşçı : Musab Ekici

Seher : Sera Kutlubey

Olcay Demir : Sedat Mert

Murat Gürca : Çağkan Çulha

24-04-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar