İsimsizler'in Fatih'i ünlü gelin adayı ile aşk yaşıyor

İsimsizler'in Fatih'i ünlü gelin adayı ile aşk yaşıyor
Kanal D ekranlarında fırtına estiren İsimsizler dizisinin Fatih Kaymakamı Uğur Güneş, Zuhal Topal'ın izdivaç programında eş arayan Cansu Gündüz ile yakalandı. Gönlünü Cansu Gündüz'e kaptıran Uğur Güneş aşkı gündeme damga vurdu.

Kanal D'nin yeni asker dizisi İsimsizler'in başrol oyuncularından olan yakışıklı oyuncu Uğur Güneş yeni aşkı ile kameralara yakalandı. Yakışıklı oyuncu Uğur Güneş'in gönülü Zuhal Topal'ın izdivaç programında eş arayan Cansu Gündüz'e kaptırdı. Star TV'de Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyici karşısına çıkan izdivaç programında gelin adayı olan Cansu Gündüz'ün Uğur Güneş ile olan bu birlikteliği gündeme bomba gibi düştü. Uğur Güneş'in Kaymakam Fatih'i canlandırdığı İsimsizler dizisi yepyeni bölümleri ile tekrardan Kanal D ekranlarında olacak. Kanal D Canlı İzle adresinden izleyebilirsiniz..

Oyuncu Uğur Güneş ve sevgilisi Cansu Gündüz tatil için Bodrum'a gitti. Burada kameralara yakalanan yeni çiftin samimi pozları dikkatlerden kaçmadı. Zuhal Topal'ın izdivaç programında eş arayan Cansu Gündüz'ün spor eğitmenliği yaptığı ve 2016 yılında Türkiye Bikini Fitness üçüncüsü olduğu ortaya çıktı. İşte genç çiftin kameralara yansıyan tatil fotoğrafları..

Cansu Gündüz ve Uğur Güneş'in o fotoğrafları:

19-07-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar