İstanbullu Gelin 77. yeni bölüm fragmanında neler oluyor?

İstanbullu Gelin 77. yeni bölüm fragmanında neler oluyor?
İstanbullu Gelin 77. yeni bölüm fragmanında neler oluyor? Star tv ekranlarının sevilen dizisi İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Star tv ekranlarının sevilen dizisi İstanbullu Gelin, yepyeni bölümleri ile ekranlarda olmaya devam ediyor. İstanbullu Gelin son bölümde yaşananların ardından seyirci büyük bir merakla yeni bölüm fragmanının yayınlanmasını bekledi. Peki İstanbullu Gelin 77. yeni bölüm fragmanında neler oluyor? İstanbullu Gelin Özgür öldü mü? İstanbullu Gelin final mi yapacak? İşte İstanbullu Gelin dizisi ile ilgili tüm detaylar...

Her Cuma Star Tv ekranlarında yepyeni bölümleri ile seyirci karşısına çıkmaya devam eden İstanbullu Gelin dizisinin yönetmen koltuğunda Zeynep Günay Tan ve Deniz Koloş otururken, senaryosunda ise Teşrik-i Mesai bulunmaktadır. Çekimlerinin Bursa'nın çeşitli semtlerinde gerçekleştirildiği proje en sevilen bölümleriyle seyircisinin gönlünü kazanıyor. İlk olarak 2017 yılında ekranlara merhaba diyen İstanbullu Gelin projesi oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı isimler yer almaktadır.

İstanbullu Gelin son bölümde neler yaşandı?

Geçtiğimiz hafta ise, 76. yeni bölümü ile seyirci karşısına çıkan İstanbullu Gelin dizisinde, yaşanan olayların ardı arkası kesilmemişti. Bİr iş görüşmesi için otelde yer ayırtan Özgür, yanlış anlama sonucunda Faruk Boran'ı dudağından öpmüştü. Süreyya ise Faruk'a sürpriz yapmak istemiş ve habersizce otele gitmişti. Gördüklerine inanamayan Süreyya, o anın şokunu atlatamamıştı.Yaşananların ardından kendini ifade etmeye çalışan Faruk ise, kötü haberi Boranlar konağında aldı. Özgür'ün kaza geçirdiğini öğrenen Faruk, bunun kendisinden kaynaklandığını düşünerek vicdan azabı duydu. Süreyya tüm bu olanları hazmedemezken, Özgür'ün yoğun bakıma alınması herşeyi daha da zorlaştırmıştı.

İstanbullu Gelin 77. yeni bölümde neler yaşanacak?

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanında gördüğümüz üzere, Özgür'ün yoğun bakımdan çıkmasının ardından dayısı Okan, herşeyin kaza olduğunu öğrenir ve bunu Faruk'a açıklar. Öte yandan Esma Sultan ve Garip, başbaşa romantik bir tatilin tadını çıkarırlar. Boranlar konağının küçük gelini İpek ise tüm izleyenleri şaşırtacak. Konakta birlite otururken, Süreyya'ya söylediği sözler tüm sevenlerini şaşırtacak.

İstanbullu Gelin dizisi 77. yeni bölüm Cuma akşamı saat 20:00'da Star Tv ekranlarında!

İstanbullu Gelin dizisi ne zaman final yapacak?

Star tv'nin başarılı dizisi İstanbullu Gelin, kısa bir süre önce final yapacağı açıklamasında bulunmuştu. Gerekçe olarak senaryoda etkili bir konu bulunamadığını dile getiren dizi yapımcısı, gerekli açıklamayı geçtiğimiz günlerde yaptı. Boran ailesinin hikayesini ele alan İstanbullu Gelin dizisi, 31 mayıs 2019 tarihinde yayınlanması planlanan yeni bölümü ile ekranlara veda edecek.

19-03-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar