İstanbullu Gelin, Garip öldü mü?

İstanbullu Gelin, Garip öldü mü?
İstanbullu Gelin, Garip öldü mü? Star Tv kanalında her Cuma akşamı yayınlanan İstanbullu Gelin'de Garip karakteri öldü mü?

Star tv kanalının başarılı dizisi İstanbullu Gelin her Cuma akşamı yepyeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Finale doğru yaklaşan İstanbullu Gelin'de son 4 bölüm! Bu akşam yayınlanan son 4. bölümünde ise diziyi izleyenlerin aklına bir soru takıldı. İstanbullu Gelin dizisinde Garip öldü mü? İstanbullu Gelin Garip'e ne oldu? İstanbullu Gelin final bölümü ne zaman? Siz değerli takipçilerimiz için İstanbullu Gelin ile ilgili yaşanan son gelişmeleri sizler için derledik.

İstanbullu Gelin 87. yeni bölümü ile ekranlara geldi. 03 Medya öncülüğünde seyircisi ile buluşan İstanbullu Gelin, finale doğru yaklaşıyor. Peki Star Tv İstanbullu Gelin 87. yeni bölümünde neler yaşandı? İstanbullu Gelin Garip öldü mü?

İstanbullu Gelin son bölümde neler yaşandı?

İstanbullu Gelin son bölümde, Esma Sultan'ın Nazif ile ilgili yaşadıklarının ardından kendisini suçlamasına neden olmuştu. Vakit kaybetmeden herkesten gizlice huzurevine yerleşen Esma Sultan, daha fazla ailesine zarar vermek istemediğini düşündü. Ancak Boranlar ailesi buna izin vermeyecekti. Hep birlikte Esma Sultan'ın konağa geri dönmesini sağlamak için çaba gösteren aile amaçlarına ulaşmıştı. Öte yandan Dilara, Güneş ile buzları eritmiş ve hatta oğlunun ikinci annesi olduğunu söylemişti. Esma Sultan'ın konağa dönüşünü kutlayan Boranlar ailesi, konağın bahçesinde mangal partisi vermişti. Anneler gününü de hep birlikte kutlayan aileye Dilara ve sevgilisinin yanı sıra Adem ile sevgilisi de katılmıştı. Hep birlikte aile pozu veren Esma Sultan, yine Garip'i ihmal etmişti. Tüm bu yaşananların üzerine kendisini yorgun ve bir o kadar da düşünceli gördüğümüz Garip, dinlenmek için odasına çıkmayı tercih etti. Faruk ise bu durumun farkında ve Garip ile konuşmak için fırsat aramaktaydı. Artık kendisini babaları yerine koyduklarını ve Garip'in onlar için ne kadar değerli olduğunu açıklayan Faruk, geç te olsa Garip'in yüreğine su serpmişti. 

Konuşmalarının ardından odasına çıkan Garip, geçmişte Esma ile birlikte kurdukları hayalleri hatırlarken yatağına uzanır ve Garip'in gençliğini görürüz. Adeta Garip'in öldüğünü anlatan sahnede tüylerimiz ürperdi. Peki Garip, öldü mü?

Gelecek hafta yayınlanacak olan İstanbullu Gelin 88. yeni bölümde Garip ile ilgili tüm gerçeklerş öğreneceğiz.

10-05-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar