İstanbullu Gelin'den beklenmeyen ayrılık!

İstanbullu Gelin'den beklenmeyen ayrılık!
Finale gün sayan İstanbullu Gelin dizisinin dün akşam yayınlanan bölümünde seyirciyi üzen bir gelişme yaşandı. Garip karakterine hayat veren oyuncu Tamer Levent diziye veda etti.

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Salih Bademci ve Fırat Tanış gibi önemli isimlerin yer aldığı İstanbullu Gelin dizisi reyting yarışında başarılı sonuçlar elde ederek 3. sezonuyla Star TV'de yayınlanmaya devam ediyor. Zeynep Günay Tan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizide İstanbul ve Bursalı iki aşığın ve ailelerinin hikayesine rastlıyoruz. O3 Medya tarafından hazırlanan ve gerçek bir hikayeyi ekranlara taşıyan İstanbullu Gelin 31 Mayıs Cuma günü 87.bölümüyle final yapacak. Dün akşam ise 84.bölümünü izlediğimiz diziye ölüm sahnesi damga vurdu. Beklenmeyen bu kayıp dizi sevenlerini üzdü.

TAMER LEVENT DİZİYE VEDA EDİYOR

Dizide Esma Boran'ın (İpek Bilgin) eşi Garip dün akşam yayınlanan bölümün son sahnesinde ölerek Esma Sultan'a ve annelerine yeni kavuşmuş Boran ailesine veda etti. Garip'e hayat veren tecrübeli oyuncu Tamer Levent böylece finaline 3 bölüm kala İstanbullu Gelin ile yollarını ayırmış oldu.

Son bölümde yaşlı bakım evinde kalan ve çocuklarının çabalarıyla yeniden konağa getirilen Esma'ya anneler günü sebebiyle kutlama yapılıyordu. Tüm aile biraraya geldi ve seyirci keyifli anlara tanıklık etti. Herkes bahçede eğlenirken odasına çıkıp yatağına uzanan Garip, Esma ile gençlik anılarını düşünerek sonsuz bir uykuya daldı. Bunun üzerine ünlü oyuncu Tamer Levent diziye veda etti.

''ÖLSEM DE GAM YEMEM''

Esma Boran'ın en büyük oğlu Faruk (Özcan Deniz) ise: ''Bütün samimiyetimle söylüyorum; Bizim için annemiz neyse sen de o'sun. Biz sana ağabey diyelim, sen onu baba diye oku.'' diyerek Garip'e bir itirafta bulunmuştu. Bunun üzerine Garip'in ''Artık ölsem de gam yemem'' sözü seyirciyi duygulandırdı. 

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜM ÖZETİ

Esma’nın kararı ailede büyük şaşkınlık yaratırken, Garip’in bu karara tepkisi Esma için beklenmedik olur. Boranlar, Esma’yı konağa geri döndürmek için Senem’i harekete geçirirler. Adem, Güneş’i kaybetmemek adına hayati kararlar almaktadır. Dilara’nın da Güneş’e adım atmasıyla artık dengeler değişir. Herkesin bir arada olduğu “Anneler Günü” tüm Boranlar için unutulmaz bir gün olacaktır.

İstanbullu Gelin 17 Mayıs Cuma akşamı 85. bölümüyle saat 20:00'de Star TV ekranlarında!

11-05-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar