İstanbullu Gelin, Star Tv canlı izle!

İstanbullu Gelin, Star Tv canlı izle!
Star Tv'nin izlenme rekorları kıran dizisi İstanbullu Gelin bu akşam yepyeni bölümü ile ekranlara geliyor. İstanbullu Gelin canlı izlemek için Star Tv canlı izle adresini ziyaret edin. İnternetten canlı tv izle..

Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver'in paylaştığı dizi İstanbullu Gelin bu akşam yepyeni bölümü ile Star Tv ekranlarında olacak. Bomba gibi bir bölümle yayınlanacak olan diziyi canlı izlemek için Star tv canlı izle adresini tıklayın. İşte İstanbullu Gelin 27. yeni bölüm fragmanı ve özeti..

İstanbullu Gelin 27. yeni bölüm fragmanı ve özeti..

İstanbullu Gelin'inin son yayınlanan bölümünde Esma Sultan'ın öğrendiği büyük sır konağı birbirine katacak. İstanbullu Gelin'in yayınlanan fragmanı izleyicinin heyecanı doruklara çıkardı. Bu akşam Süreyya ve Faruk'u büyük bir süpriz bekliyor. Esma Sultan öğrendiği bu sırrı evdekilere söyleyecek mi? Fakat Esma Sultan bu duruma el atmak için iki koldan harekete geçer. Süreyya'yı bu bölümde neler bekliyor? Osman annesinin defterini okuduğunu anlayacak mı?

İstanbullu Gelin, Star Tv canlı izle!

Faruk ve Süreyya'nın yeni öğrendiği bir gelişme sonucu ikili arasında fırtınalar estirecektir. Begüm ve Can ile birlikte yemek planı yapan Süreyya, Faruk'u zor durumda bırakır. Tüm bunlar yaşanırken Adem arka arkaya yediği darbeler sonucu kritik bir seçimin ortasında bulur kendini. Diziye yeni bir soluk getiren Akif ve Sanem kalkıştıkları aşk için büyük mücadele verirler. Esma Sultan’ın Osman’ın hislerini öğrendikten sonra iki oğlunun da aynı kadına aşık olduğunu düşündükçe çıldırır.Bu durum iin bir kez daha Süreyya’yı suçlar ve ona sert bir çıkışta bulunur. Hatta fragmana damga vuran sözlerden biri de 'Yalnız kocanla ilgilen Süreyya' olur. Bakalım bu akşam bizleri nasıl bir bölüm bekliyor?

İstanbullu Gelin canlı izlemek için tıklayın : Canlı tv  - Star Tv canlı izle

01-12-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar