İstanbullu Gelin yeni sezon ne zaman başlayacak?

İstanbullu Gelin yeni sezon ne zaman başlayacak?
Star Tv ekranlarının sevilen dizisi İstanbullu Gelin ne zaman başlayacak? İstanbullu Gelin yeni bölüm ne zaman başlayacak? İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Merakla beklenen İstanbullu Gelin dizisinden tüm ayrıntılar.

Reyting sıralamalarında hedeflediği başarıyı yakalayan İstanbullu Gelin, yepyeni bölümleriyle izleyenlerinin karşısına çıkacak. Peki İstanbullu Gelin dizisi yeni sezonda neler yaşanacak? İstanbullu Gelin 16. bölümü ile sezon finaline girerek sevenlerini oldukça merakta bıraktı. Peki İstanbullu Gelin dizisinin 17. bölümü ne zaman yayınlanacak?. Süreyya, geri dönecek mi? Faruk tüm yaşananların ardından neler yapacak? Esma Sultan Süreyya'nın konağı terk etmesinin üzerine neler yapacak? 

17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

16 Haziran tarihinde sezon finali ile seyircisine kısa süreliğine veda eden İstanbullu Gelin dizisi yeniden ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Star Tv kanalının sevilen dizisi İstanbullu Gelin Eylül ayı içerisinde yayınlanmayı planlıyor. 15 Eylül veya 16 Eylül tarihlerinde izleyicisine kavuşmayı planlayan İstanbullu Gelin oyuncuları en az izleyicisi kadar heyecanlı. İstanbullu Gelin, yeni sezonda da aynı yayın gününde yani Cuma akşamı saat 20:00'da ekrana gelmeyi planlıyor. İstanbullu Gelin canlı tv izle. İstanbullu Gelin canlı izle. İstanbullu Gelin canlı izlemek için tıklayınız.

İstanbullu Gelin Oyuncuları:

Yapım: O3 Medya
Yapımcı: Onur Güvenatam
Drama Direktörü: Lale Eren
Yönetmen: Zeynep Günay Tan-Deniz Koloş
Senaryo: Ali Aydın

Oyuncular:

Özcan Deniz - Faruk
Aslı Enver - Süreyya
İpek Bilgin - Esma
Salih Bademci - Fikret
Dilara Aksüyek - İpek
Fırat Tanış - Adem
Güven Murat Akpınar - Osman
Berkay Hardal - Murat
Hakan Altıner - Şahap
Neslihan Yeldan - Senem

 

05-09-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar