İsimsizler'den bomba gibi 2. sezon fragmanı!

İsimsizler'den bomba gibi 2. sezon fragmanı!
Kanal D'nin efsane dizisi İsimsizler'in yeni sezon çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlanmıştı. Aradan çok geçmeden dizinin 2. sezon fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragman izleyicinin ağızını açıkta bıraktı. İşte İsimsizler 2. sezon fragmanı izle.

Geçtiğimiz haftalarda yeni sezon çekimlerine başlanan dizi İsimsizler, Eylül ayında ekranlarda olacak. Dizinin hayranlarını nefeslerini tuttu ve dizinin yeni sezon bölümünü bekliyor. Ayrıca yayınlanan yeni sezon fragmanı gündeme bomba gibi düştü. Birçok değişikliğin gerçekleştiği dizinin yeni sezon başlangıcı oldukça kritik gözüküyor. Kanal D’de yeni sezonuyla Eylül 2017’de ekranlarda olacak İsimsizler’in 2. sezonundan çarpıcı bir fragman yayınlandı. Kanal D’nin sevilen dizisi İsimsizler’den 2. sezon 2. fragmanı izle. Fatih Kaymakam öldü mü? İsimsizler ne zaman başlayacak? İsimsizler dizisinin yeni bölümlerini canlı izlemek için KANAL D CANLI İZLE adresini ziyaret edebilirsiniz..

İsimsizler'in sezon finalinde öldüğünü düşündüğümüz Fatih Keskin kurtarılmış fakat bilinci yerinde değil. Fragmandan da gördüğümüz kadarıyla farklı bir kimlikte ortaya çıkartılmak istenen Fatih, kaçırıldığı yerden kurtarılabilecek mi? Onu kurtarmaya gelen arkadaşları ne ile karşı karşıya kalacaklar? Yeni sezonda neler yaşanacak?

İSİMSİZLER YENİ SEZON 1. FRAGMANI

İSİMSİZLER YENİ SEZON 2. FRAGMANI

HANDE SORAL, İSİMSİZLER KADROSUNDA!

En iddialı yapımlar arasında ilk sıraya giren İsimsizler bomba gibi bir bölümle sezon finali yapmıştı. Final bölümünde Fatih Kaymakam'ın görevinden alındığı öğrenilmişti. Bakalım yeni bölümlerde bu durum nasıl şekillenecek. Dizinin kadrosuna dahil olan güzel oyuncu Hande Soral, Handan karakteri ile karşımıza çıkacak. Güzel oyuncudan gelen bu haber hayranlarını çok sevindirdi. Hande Soral ise yeniden ekranlara dönecek olmanın mutluluğunu yaşıyor. Uğur Güneş'in başrolünü oynadığı dizi vatan uğruna gözünü kırpmadan kendinden vazgeçen kahramanların hikayesini konu alıyor. Hande Soral'ın da dahil olduğu dizi Eylül ayında yeni bölümleri ile Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

29-08-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar