İstanbullu Gelin'deki aşk gerçek oldu!

İstanbullu Gelin'deki aşk gerçek oldu!
Cuma akşamlarına damgasını vuran efsane dizi İstanbullu Gelin'deki aşk gerçek oldu. Yarın akşam yayınlanacak olan bölümü ile ekranlara veda edecek olan diziden gelen aşk haberleri dizinin hayranlarını çok sevindirdi.

Star Tv ekranlarında Cuma akşamları evimizi şenlendiren İstanbullu Gelin dizisindeki senaryonun gerçek olduğu açıklandı. Başarılı yönetmen Zeynep Günay Tan'ın yönettiği dizi 16. bölümün ardından yaz tatiline girecek. Sezon finalinde yaşanacak olaylar izleyicilerin nefesini kesecek. Dizinin başrol oyuncusu Özcan Deniz yani Faruk tüm gerçeği Süreyya'ya anlatmaya karar verir. Bakalım neler yaşanacak? Sezon Finalini canlı olarak izlemek için Star Tv Canlı İzle adresine tıklayabilirsiniz. 

DİZİ AŞKI GERÇEK OLDU

Fakat dizi setinden gelen son haber dizi takipçilerini oldukça sevindirdi. Faruk'un küçük kardeşi Murat Boran ve konağın yardımcılarından olan Bade'nin arasındaki aşk gerçeğe dönüştü.İstanbullu Gelin dizisi ile genç kızların gönlünü çalan yakışıklı oyuncu Berkay Hardal, gönlünü evin küçük hizmetçisi Bade'yi canlandıran Hira Koyuncuoğlu'na kaptırdı. Yakışıklı oyuncu geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından rol arkadaşı Hira Koyuncuoğlu'na olan aşkını ilan etti. Berkay Hardal, annesi ve Hira Koyuncuoğlu'nun resmini paylaşıp, 'Hayatıma anlam katan 2 kadın' notunu düştü. Bu paylaşım sosyal medya üzerinde büyük yankı buldu. 

15-06-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar