İstanbullu Gelin'e süpriz isim! İşte Faruk ve Süreyya'nın kızı!

İstanbullu Gelin'e süpriz isim! İşte Faruk ve Süreyya'nın kızı!
İstanbullu Gelin Faruk ve Süreyya'nın kızı 'Yaz' kimdir?İstanbullu Gelin 3. Sezonuna sayılı günler kaldı.Süprizlerle başlayacak olan bu sezonda herkesi tekrardan ekrana kitleyecek.

Star Tv'de yayınlanan başrollerini Aslı Enver ve Özcan Deniz'in baylaştığı İstanbullu Gelin dizisi sezon finalini bomba gibi bir bölümle kapatmıştı. Sezon finaline damga vuran olay ise Boran ailesinin iflasi ve bütün mal varlıklarını kaybetmiş olmaları Boran konağını boşaltmış ve sonradan ortaya çıkan kardeşleri Adem'in evi alması olmuştu. Bütün sezon boyunca Adem'in Boran ailesinden imtikan almak istemisi ile devam etmişti. Sezon finalinde Boran ailesini iflasa sürükledi fakat aile birbirine kenetlendi ve sonradan kendisi tek kalmıştı. Sezon finaline damga vuran diğer önemli gelişme ise Süreyya ve Faruk'un hasretle beklediği 'Yaz' bebeklerine kavuşması olmuştu. 

Dizinin yeni sezonda önemli gelişmelerin olacağı sinyallerini verdiler ve dizinin en önemli gelimesi 15 yıla yakın bir zaman atlaması olacaktır. Bu sebeple dizinin yaz boyu Süreyya ve Faruk'un genç kızları olacak Yaz'a kimin hayat vereceği merak konusu oldu. Bir çok kişi Yaz rolünü canlandırmak için sıraya girdi.

Kızları Büyüdü..

Son olarak Anne dizisinde Cansu Dere'nin kardeşi Duru karekterine hayat veren ve başarıyı yakalayan Ahsen Eroğlu bu sezonda İstanbullu Gelin dizisinde Süreyya ve Faruk'un kızı Yaz'ı canlandıracak.

Ahsen Eroğlu kimdir?

Ahsen Eroğlu 1994 doğumlu.. Çorlu'da dünyaya gelen güzel oyuncu 23 yaşındadır. Beden eğitimi okumuş ve oyunculuk eğitimi almıştır.Tadım reklam filmlerinde oynamış ve televizyon ekranlarında görülmeye başlamıştır. 2015 yılında 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde 'Meleki Hatun' rolünü canlandırmıştır. Daha sonra da Anne dizisinde Cansu Dere'nin kardeşi 'Duru' rolüyle karşımıza çıkmıştır.

İstanbullu Gelin yeni sezonu'nu canlı izlemek için sayfamızı ziyaret ediniz.. İstabullu Gelin canlı izle..

15-08-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar