İşte televizyon kanallarının yılbaşı 2020 yayın programları!

İşte televizyon kanallarının yılbaşı 2020 yayın programları!
Yeni yılın heyecanı televizyon kanallarında bu akşam izleyicisiyle buluşuyor. İşte 31 Aralık 2019 Salı akşamı Televizyon kanallarının yılbaşı özel programları...

Acısıyla tatlısıyla bir yılın daha sonuna geldik. Yeni bir yılın heyecanı televizyon kanallarında kendini bu akşam gösteriyor. 31 Aralık 2019 Salı akşamı Televizyon kanalları çekimleri önceden biten yılbaşı özel programlarını ekrana sürecek. Yeni yıla evinde sevdikleriyle girmek isteyen izleyiciler, televizyon kanallarının yılbaşı 2020 yayın programlarını merak ediyor. Bu akşam hemen her kanal kendine özgü yılbaşı yayınları düzenliyor. Kimisi bir dizide yılbaşı eğlencesi düzenlerken kimisi de geceye özel programlar yayınlayacak. Şimdi detaylar.

İşte televizyon kanallarının yılbaşı 2020 yayın programları!

Yeni bir yıla girerken insanlar, bu heyecanı genellikle televizyon başında yaşamak istiyor. Bunu bilen televizyon kanalları da izleyicilerinin gönüllerince eğlenmesi için bazı programlar düzenliyor. Canlitv platformu olarak yılbaşını evde ailesiyle kutlamak isteyen izleyiciler için bu geceye özel televizyon programları düzenleyen kanalların bir listesini hazırladık.

İşte Yılbaşı Programları!

Yeni bir yılın coşkusunun yaşanacağı 31 Aralık Salı akşamı televizyonlarda Kalk Gidelim, O Ses Türkiye, Çok Güzel Hareketler 2, Güldür Güldür Show, Kim Milyoner Olmak İster, Yaparsın Aşkım programları yılbaşı özel bölümleriyle ekranda olacak.

Atv- Kim Milyoner Olmak İster

Kenan İmirzalioğlu’nun sunuculuğunu yağtığı Kim Milyoner Olmak İster yılbaşı özel bölümüyle izleyicilerle buluşacak. Dünyanın en çok seyredilen bilgi yarışması “Kim Milyoner Olmak İster” yılbaşı özel bölümüyle yeni yıl heyecanı hem stüdyodaki hem de televizyonları başındaki izleyicileriyle kutlanacak.

TRT 1- Kalk Gidelim

TRT 1’in cumartesi akşamlarına damga vuran aile dizisi “Kalk Gidelim” normal akışından farklı olarak yılbaşı özel bölümüyle ekrana gelecek. Kalk Gidelim, 2020 yılbaşı gecesi özel bölümü sahneye çıkacak Ümit Besen, Hande Yener, Sinan Albayrak ve İrem derici konserleriyle izleyiciyi çok şaşırtacak. Ayrıca 31 Aralık Salı günü saat 17:25’te yayınlanacak Seksenler dizisi de 80’lere ait yılbaşı eğlencesi düzenleyerek seyirciye nostalji yaşatacak.

Kanal D- Çok Güzel Hareketler 2

Yılmaz Erdoğan’ın hazırladığı “Çok Güzel Hareketler 2” Yılbaşı Özel programında birçok ünlü ismi sahneye çıkarıp en güzel şarkılarla izleycileri eğlendirecek. emet Akbağ ve Yılmaz Erdoğan'ın yıllar sonra aynı sahnede Lütfiye, Mükremin ve Feriştah karakteriyle “Bir Demet Tiyatro”yu oynaması Çok Güzel Hareketler'in yılbaşı bölümü ekran başındakileri duygulandıracak.

STAR- Kimler Geldi Kimler Geçti?

Ülkemizde birçok ilke imza atan Star televizyonu yılbaşına özel “Organize İşler 2: Sazan Sarmalı” filmini TV'de ilk kez ekranlara getirecek. Ardından “Kimler Geldi Kimler Geçti?” programıyla sanatçıların en güzel şarkıları ekrandaki olacak.

Show TV- Güldür Güldür Show

Ekranların en komik ve eğlendirici tiyatro programı Güldür Güldür Show, yılbaşı özel programıyla ekran başındaki izleyicilerini kahkahaya boğacak.

Tv8- O Ses Türkiye

Yarışma kanalı Tv8 yine bir yarışma programı olan “O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Programı” ile birçok ünlü ismi ekrana çıkartacak. Unutulmaz şarkıların dile geldiği programda izleyiciler damaklarda kalacak bir nostalji yaşayacak.

Fox Tv- Yaparsın Aşkım

İlker Ayrık’ın sunuculuğunu yaptığı yarışma programı Yaparsın Aşkım, 31 Aralık Salı 2019 yılbaşı akşamı özel bölümüyle Fox Tv ekranlarında olacak. Fox’un 2020 yılbaşı özel programı Yaparsın Aşkım’da bu defa birbirinden ünlü isimler keyifli ve eğlenceli yarışmalarla izleyiciyi eğlendirecek.

Canlitv platformu olarak takipçilerimize hayırlı ve mutlu bir yıl diliyoruz. İyi seneler.

31-12-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar