İzlanda Türkiye Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

İzlanda Türkiye Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?
Yaz sezonu geldi, diziler bitti, maçlar başladı. EURO 2020 H grubunda yer alan ülkemizin maçları tüm heyecanıyla başladı. Peki İzlanda Türkiye maçı hangi kanalda ve saat kaçta?

Televizyonlarda dizilerin bitmesiyle birlikte yaz sezonu için yayınlayabilecekleri ve seyirciyi ekrana çekebilecek her yayın büyük önem taşıyor. Bu yayınlardan biri de şu sıralar EURO 2020 Grup eleme maçları. Bu maçları yayınlamayı başaran kanal o gecenin istisnasız reyting birincisi olacak. EURO 2020’de iddialı olan A Milliler kanallara reyting vaat ederken yeni ve genç bir takım, yeni bir teknik direktör ve uzun zamandır uluslararası bir kupada elde edilemeyen başarı açlığı ile de Tüm Türkiye’yi meraka ve heyecana sevk ediyor. Türkiye Milli Futbol Takımı bu duygu ve düşüncelerle hazırlanıyor EURO 2020 grup elemelerine. Bu sefer işi başında sıkı tutarak son anlarda bir şanssızlığa uğramak istemiyor. H grubunda yer alan Milli takımımız 8 Haziran akşamı grubun en iddialı ve güçlü takımı Fransa ve ardından 11 Haziran’da grubunda oynayacağı dördüncü maç için İzlanda ile karşı karşıya gelecek.

EURO 2020 İzlanda Türkiye Maçına Doğru!

EURO 2020 grup elemelerinde H grubunda yer alan Milli takımımızın grubunda oynayacağı önemli maçlardan biri de İzlanda deplasmanında oynanacak. EURO 2020’ye kalabilmek için her maça mutlak galibiyetle çıkacak olan A milliler İzlanda karşısında oynayacakları dördüncü maç içinde galibiyet için sahada olacaklar. Yeni bir teknik direktör ve takıma yeni katılan genç yeteneklerle yeni bir başlangıç yapmak isteyen ve artık makus talihini yenmek isteyen Türk A Milli takımı için İzlanda karşılaşması büyük önem taşıyor.

İzlanda Türkiye A Milli Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

EURO 2020 grup elemeleri maçları başladı. H grubunda Fransa, İzlanda, Arnavutluk, Moldova ve Andorra ile eşleşen A Millilerimiz EURO 2020’ye katılabilmek için bu gruptaki takımlardan mutlak puan ya da puanlar alması gerekiyor. Grubun iddialı takımlarından Türkiye ve İzlanda puan sıralamasında bir üste adını yazdırabilmek için 11 Haziran Salı günü saat 21.45’te Laugardalsvöllur Stadyumu'nda karşı karşıya gelecekler. Star Tv’nin naklen yayınlanacağı EURO 2020 H grubu dördüncü maçı Türkiye açısından olduğu kadar İzlanda açısından da büyük önem taşıyor.

08-06-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar