Jet Sosyete’nin ilk bölümü ertelendi

Jet Sosyete’nin ilk bölümü ertelendi
Heyecanla ve sabırsızlıkla Jet Sosyete’nin yeni sezon ilk bölümünü izleyecektik. Puhu TV'de bu akşam yeni sezonuna başlaması planlanan Jet Sosyete'nin ilk bölümü ertelendi

Heyecanla ve sabırsızlıkla Jet Sosyete’nin yeni sezon ilk bölümünü izleyecektik lakin Senarist Gülse Birsel’in paylaşımı gündem oluşturdu. Puhu TV'de bu akşam yeni sezonuna başlaması planlanan Jet Sosyete'nin ilk bölümü ertelendi. Sebebini ve Gülse Birsel’in paylaşımını haberimizde okuyabilirsiniz. Şimdi detaylar

Jet Sosyete’nin ilk bölümü ertelendi

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği en sevilen komedi dizilerinden Jet Sosyete bu akşam Puhu Tv’de yayınlanacaktı.  Ancak ülkemizi derinden ilgilendiren milli bir meseleye duyarsız kalmayan dizi yönetimi yerinde bir kararla Jet Sosyete’nin ilk bölümünü erteleme kararı aldı. Kadrosunda Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Gülse Birsel, Sarp Apak, Hasibe Eren, Ayşenil Şamlıoğlu, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Tuğba Çom Makar, Deniz Cengiz, Ecem Uzun ve Emre Taştekin gibi usta komedyenlerin yer aldığı dizinin yeni sezonun ilk bölümü başka bir zaman yayınlanacak.

İşte o açıklama!

Dizinin senaristi ve başrol oyuncus Gülse Birsel sosyal medya hesabından hepimizin altına imza atacağı bir paylaşımda bulundu. Canlitv olarak sonuna kadar desteklediğimiz bu paylaşımı aynen veriyoruz. "Aklımızda şehitlerimiz, hayatını kaybeden bebeklerimiz varken, kalbimiz mücadele içindeki kardeşlerimizle, evlatlarımızla iken bugün sezonu açamayacağımıza karar verdik..."

Jet Sosyete yazın Puhu Tv ile anlaşmış ve ilk bölüm yayın tarihi 11 Ekim Cuma günü olarak belirlenmişti. Görüşlerine başvurduğumuz usta oyuncu Gülse Birsel sosyal medya hesabından yaptığıbir açıklama yaparak Jet Sosyete’nin yeni sezon ilk bölümünü ileriki bir tarihe erteledikkerini duyurdu. Gülse Birsel duygularını şu açıklamayala paylaştı: Barış Pınarı Harekatı sırasında hayatlarını kaybeden siviller ve şehit askerlerimiz varken bugün yeni sezonu açacak neşe ve gücü kendimizde bulamadık. Saygılarımla”

Gülse Birsel’i tanıyalım

Gülse Şener Birsel 1971, İstanbul doğumludur. Gazeteci, yazar, oyuncu, sunucu, senarist ve yapımcı olarak on parmağında on amrifet bir sanatçıdır. Beyoğlu Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra, Boğaziçi Üniversitesi'nde Ekonomi bölümünü bitirdi. Daha Üniversitenin ikinci yılında bir öğrenciyken Aktüel dergisine muhabir olarak girdi. ABD''ye giderek New York'ta Columbia Üniversitesi Sinema bölümünde yüksek lisans yaptı. Türkiye'ye dönerek Atv'de kahvaltı bülteninin dış haberlerini yazdı. Esquire dergisinin yayın yönetmeni olarak çalıştı. Bazaar Gelin ve Orange dergilerini çıkartarak onların yayın danışmanlığını yürüttü.

ATV'de yayımlanan Avrupa Yakası dizisiyle ülkemizin sayılı komedyenleri arasına girdi. 2003'de gazete yazıları ve bazı g.a.g. metinlerinden oluşan Gayet Ciddiyim, 2004'de Hala Ciddiyim, 2005 yılında ise "Yolculuk Nereye Hemşerim?" adlı kitaplarını yayımladı.Gazeteci ve televizyoncu Murat Birsel ile evli olan Gülse Birsel, halen Hürriyet gazetesinde köşe yazıları yazmaktadır.

Filmografi

2004 Hırsız Var!

2009 7 Kocalı Hürmüz

2002-04 g.a.g.

2003 Eyvah! Eski Kocam

2004-09 Avrupa Yakası

2012-14 Yalan Dünya

2015 Komedi Türkiye

11-10-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar