Müge Anlı'da bunu da gördük! Genç kadın verdiği karaciğerini eşinden geri istedi

Müge Anlı'da bunu da gördük! Genç kadın verdiği karaciğerini eşinden geri istedi
Müge Anlı'da bunu da gördük! Karaciğerini verdiği eşi tarafından aldatılan genç kadın karaciğerini geri istedi. İşte detaylar.

Atv ekranlarının başarılı gündüz kuşağı programı Müge Anlı İle Tatlı Sert, seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. Sunucu Müge Anlı eşliğinde sürdürülen programda birbirinden esrarengiz olaylar açığa kavuşurken, yılların hasreti de sona ermeye devam ediyor.

Her sabah 10.00'da Atv kanalında yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programında bu hafta ilginç bir olaya tanıklık ettik. 12 yıllık eşine karaciğerini veren Melike Özmen adındaki genç kadın, aldatıldığı gerekçesi ile karaciğerini geri istediğini belirtti. Tüm seyircinin şaşkınlıkla seyrettiği Müge Anlı İle Tatlı Sert programında canlı yayında ilginç olaylar yaşandı.

Hafta içi her gün Atv kanalında sunucu Müge Anlı eşliğinde ekranlara gelmeye devam eden Müge Anlı İle Tatlı Sert programında bu hafta Melike Özmen, konuk oldu. Genç kadın Melike Özmen, 12 yıldır evli olduğu eşinin hepatit B hastalığına yakalandığını ve onun sağlığa kavuşması için karaciğerini eline verdiğini belirtti. Ancak eşi iyileştikten sonra kendisini aldattığını söyleyen Melike Özmen, canlı yayında eşine verdiği karaciğeri geri istediğini açıkladı.
Melike Özmen, 12 yılönce eşinin hasta olduğunu bilmeden onunla evlendiğini ve daha sonra iyileşmesi için karaciğerini eşine verdiğini söyledi. Ancak eşinin iyileştikten sonra defalarca kendisini aldattığını belirten Melike Özmen, şimdi ise 20 yaşında bir kadın ile aldatıldığını ve kadının hamile olduğunu söyledi. Boşanması için tehdit edildiğini açıklayan Melike Özmen, eşine verdiği karaciğeri geri istediğini açıkladı.

Ardından Melike Özmen'in eşi Ekrem Özmen ise yaptığı açıklamalarda uzun süredir sorun yaşadıklarını ve boşanmak istediğini ancak Melike Özmen'in sırf boşanmamak için karaciğerini zorla vererek baskı altına almak istediğini söyledi. Defalarca aralarındaki sorunları çözmeye çalıştıklarını belirten Ekrem Özmen, eşini aldatmadığını ve boşanmak istediğini söyledi. Onun ciğeri ile yaşamaktansa ölmeyi tercih edeceğini söyleyen Ekrem Özmen, boşanmak için dava açacağını ifade etti.

Müge Anlı kimdir?

19 Aralık 1973 yılında dünyaya gelen Müge Anlı, İstanbul doğumludur. Halen eğitim hayatına devam eden ünlü sunucu, 46 yaşındadır. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olduktan sonra Kadir Has Üniversitesi'nde Hukuk bölümde yüksek lisans yapmıştır. İlk olarak magazin dalında televizyon dünyasına giriş yapan Müge Anlı, Dobra Dobra programı ile tanınmıştır. Daha sonra Atv kanalında Müge Anlı ile Tatlı Sert programını sunmaya başlayan başarılı isim, bir çok faili meçhul cinayetleri ve kayıpları ortaya çıkarmayı başarmış ve devam etmektedir. Yanı sıra 2010 yılında Film Gibi ve Müge ile Mektubunuz Var programını sunan Müge Anlı, bu sene ise yaz sezonunda Müge Anlı ile Güven Bana programını sunmuştur. Müge Anlı ile Güven Bana yarışması ile her Perimbe yayınlanmaya devam etmektedir.

10-10-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler