Yaşı 19 Dizisinde Büyük Bir Değişim Yaşandı

Yaşı 19 Dizisinde Büyük Bir Değişim Yaşandı
Fox Tv ekranlarında yayınlanacka olan 'Yaşı 19' dizisinde büyük bir değişim yaşandı. Dizi ile ilgili alınana karar ne? Kadrosunda kimler var?

FOX Tv’nin yeni dizilerinden birisi olacak olan ‘Yaşı 19’ dizisi, daha izleyicisi ile tanışmadan büyük bir değişiklik yaptı. Deniz Çakır, Hülya Avşar ve Mehmet Aslantuğ gibi isimlerin başrolünde olduğu dizinin oyuncu kadrosu henüz tam olarak belirlenmedi veya belirlense bile resmi olarak açıklanmadı. Şimdilik kadroyu bir kenara bırakalım. Çünkü asıl değişim kadroda değil, dizinin ta kendisinde yaşandı. Dizi daha yayınlanmadan ismi değişti. Genelde bu tarz haberleri, dizi henüz proje halindeyken alıyorduk. Ancak burada çekimlerine başlanılan bir diziden söz ediyoruz. Dizinin çekimleri ise geçtiğimiz Cumartesi günü başlamıştı.

     İsminin değiştiğini Gazeteci Birsen Altuntaş, resmi sosyal medya hesabından duyurarak yeni isminin ‘Masumiyet’ olduğunu duyurdu. Dizinin isminin neden değiştiğini ve neden böyle bir karar aldıklarını henüz bilmiyoruz. Ancak kendilerince mantıklı bir açıklamaları elbette vardır. Bence dizinin isminin değişmesi hiç de fena bir fikir değil. Çünkü bana soracak olursanız ‘Yaşı 19’ ismi sadece tek bir kişiye hitap ediyor. Konu bütünlüğü olarak bir karakterin başından geçen olayları anlatmak istiyor olabilirsiniz. Ancak ismini de bu şekilde yapmak zorunda değildiniz. Şayet ismi ‘Yaşı 19’ olsaydı, ne kadar çaba gösterirseniz gösterin, dizide ki diğer karakterlerin yaşadıkları olaylara dikkat çekemeye bilirdiniz. Masumiyet ismi hem daha genel bir kitleye sahip bir isim hem de diziye daha çok yakışmış bence. Peki ya yakın bir zamanda izleyicisi ile buluşacak olan yeni ismi ile ‘Masumiyet’ dizisinin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

Kadroda Kimler Var?

 Dizinin tüm kadrosu yayınlanmamış olsa da, belli başlı isimler duyuruldu. Üstelik bu isimler arasında birbirinden ünlü isimlerde yer alıyor. Peki ya dizinin kadrosunda kimler var?

   Başrolünde Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır var. Geriye kalan kadro ise; Ertuğrul Postoğlu, Serkay Tütüncü, İlayda Alişan, Deniz Işın ve Tolga Güleç. Dizinin kadrosunda ki isimler şimdilik bu şekilde. Dizi ile ilgili güncel gelişmeleri takip etmek için sık sık internet sitemizi takip etmenizde fayda var.

13-01-2021
Yazar Hakkında
Hamdi Çiçek

Hamdi Çiçek

22 yaşında ve üniversite mezunuyum. Dizi ve film izlemeyi ayrıca müzik dinlemeyi seviyorum, favori kitap yazarım J.R.R. Tolkien. Yaklaşık 2 - .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler