Kaan Boşnak sürpriz bir şekilde evlendi!

Kaan Boşnak sürpriz bir şekilde evlendi!
Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun vokali Kaan Boşnak sürpriz bir şekilde evlendi. Bu ani evlilikle ilgili tüm bilgilere bir göz atalım.

Alternatif müzik grubu Yüzyüzeyken Konuşuruz'un vokali ve gitaristi Kaan Boşnak, sürpriz bir şekilde evlendiğini duyurdu. Gündeme bomba gibi düşen bu haber sosyal medyada günün en çok konuşulan konularından biri oldu. Genç müzisyen Başak Ceylan Torun ile dünya evine girdi.

Kaan Boşnak, Başak Ceylan Torun ile hayatını birleştirdi

Kaan Boşnak, 22 Nisan sabahı Başak Ceylan Torun ile evlendi ve hemen arkasından, eşiyle birlikte çektirdiği evlilik pozunu Instagram hesabından paylaştı. Kaan Boşnak'ın bir anda evlenmesi şaşırtıcıyken evlenme biçimi daha da şaşırtıcı. Koronavirüs nedeniyle herkesin kendini eve kapattığı bugünlerde, oldukça günlük kıyafetlerle Beşiktaş Evlendirme Dairesi'ne giden çiftin evlenme anlarına kendileri dışında yalnızca nikah memuru ve şahitleri çıplak gözle tanık olabildi. Başak Ceylan Torun bu anları Instagram hesabından canlı yayın yaparak paylaştı. Başak Ceylan Torun'un festival ve etkinlik direktörü olduğu öğrenildi.

Yaptığı müzikle son yıllarda oldukça büyük bir popülarite kazanan Kaan Boşnak, Türkiye'nin dört bir yanından milyonlarca hayrana sahip. Bu hayran kitlesinin büyük bölümünü kadınlar oluşturuyor. Onlar evlilik haberini büyük bir şaşkınlıkla karşıladı. Bu şaşkınlığın en büyük sebebi Kaan Boşnak'ın yazdığı ve söylediği şarkılar. Başarılı sanatçının şarkılarından bahsetmek gerekirse depresif ruh haliyle yazıldıklarını ve çoğunun da ayrılıktan bahsettiğini söyleyebiliriz. Kaan Boşnak'ı bu şarkılarla seven ve yıllarca bu şarkılarını dinleyen Kaan Boşnak hayranlarının bu durumu hazmetmesi biraz zaman alacağa benziyor.

Kaan Boşnak kimdir?

Kaan Boşnak, 4 Eylül 1992 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Henüz küçük yaşlardan itibaren müzikle iç içe yaşamaya başladı. Sıkıntılı bir çocukluk geçirdiğini aktaran Kaan Boşnak, o yıllarda kendi halinde müzik yapmaya başlar. Kasdav Liselerarası Müzik Yarışması'na katılarak en iyi beste ödülünü alır. Daha sonra 2008 yılında lise eğitimini yarıda keserek grunge-punk türündeki Üç Maymun grubunda çalmaya ve söylemeye başlar. O dönemlerde küçük çaplı konserler verirler. Sonrasında ise anlaşmazlıklar nedeniyle gruptan ayrılır. Sonrasında ise pek bir şey yapmaz. Ta ki arkadaşı Engin Sevik ile yaptıkları şarkılarını Vimeo'da paylaşana kadar. Müzik videoları sayesinde ufak çapta bir ün kazanan Kaan Boşnak, arkadaşlarıyla beraber Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunu kurar. Gitar ve vokalde Kaan Boşnak, elektrik gitarda Engin Sevik, bas gitarda Burak Güngörmüş ve davulda Can Kalyoncu yer almaktadır. Gruba daha sonra klavyeci Baran Ökmen de katılacaktır. Bu grup Indie rock gruplarının öncülerinden biri olur. Demo albümlerini 2010 yılında yayınlarlar. 2012 yılında ise ilk stüdyo albümleri olan 'Birkaç Yıl Sonra Utanılacak Şarkılar'ı çıkarırlar. Daha sonra anlaşmazlık sebebiyle dağılırlar. Kısa süre içinde aynı isimle yeni baştan müzik yapmaya başlarlar. O zamandan bu zamana 2013 yılında 'Evdekilere Selam', 2014 yılında 'Otoban Sıcağı' ve 2018 yılında 'Akustik Travma' albümlerini çıkarırlar. 2017 yılında Ne Fark Eder? ve Canavar, 2018 yılında Boş Gemiler, 2019 yılında Ölsem Yeridir ve 2020 Kazılı Kuyum teklilerini yayınlamışlardır. Başta küçük kitlelere şarkılar söyleyen grup, binlerce kişiye konser veren bir gruba evrilmiştir. Yüzyüzeyken Konuşuruz'un yanı sıra solo olarak da müzik yapan Boşnak, Yorgunum ve Ağrılar, Benimle Kayboldun, Şeyhim Beni Işınla gibi şarkılarıyla da beğeni toplamıştır.

23-04-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler