Babil'in İlay’ı Birce Akalay yeni sevgilisi ile ilk kez görüntülendi!

Babil'in İlay’ı Birce Akalay yeni sevgilisi ile ilk kez görüntülendi!
Babil dizisinin İlay’ı Birce Akalay, herkesten kaçırdığı yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülendi. Bircan Akalay yeni sevgilisini gizlemek için hangi yollara başvurdu?

Star TV ekranlarında yayınlanan ve sezona geç başlamasına rağmen reyting basamaklarını hızla çıkan Babil dizisinin İlay’ı Birce Akalay, herkesten kaçırdığı yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülendi. Etiler'de bir market çıkışı kameralara yakalanan ünlü oyuncu görüntülenince nasıl tepki verdi? Aşk hayatındaki çalkantılarıyla gündeme gelen Bircan Akalay yeni sevgilisini gizlemek için hangi yollara başvurdu? Şimdi detaylar

Babil'in İlay’ı Birce Akalay yeni sevgilisi ile ilk kez görüntülendi!

Sık sık sevgili değiştirmesiyle ünlenen ve aşk hayatında yüzü gülmeyen Birce Akalay bu defa kameralardan kaçamadı ve gizemli sevgilisiyle görüntülendi. Star Tv'de yayınlanan Babil dizisi oyuncularından İlay karakterini oynayan Akalay, sevgilisi görüntülenmesin diye röportaj verdi ama başarılı olamadı. Sokağa çıkma yasağı başlamadan önce karantina günleri için Etiler’de market alışverişi yapan Bircen Akalay sokakların boş olmasından faydalanan medya elemanlarınca yakalandı. Herkesten bir sır gibi sakladığı gizemli sevgilisiyle ilk kez görüntülenen Birce Akalay basın mensuplarına yaklaşarak röportaj verdi. Sevgilisini gizlemek için ustaca manevra yapan Birce’nin bu hamlesi boşa çıktı.  Çünkü basına kolay kolay röportaj vermemesi ile tanınan Birce Akalay’ın röportaj numarasını fark eden basın elemanları marketten sonra çıkan yeni sevgiliyi görüntülemeyi başardı. Marketten ilk kendi çıkarak, sevgilisi görüntülenmesin diye muhabirleri oyalamaya çalışan Akalay’ın bu oyunculuğu işe yaramadı.

Sevgilinin taktiği de işe yaramadı

Taktiği boşa çıkan ve basın muhabirlerini oyalamayan Birce Akalay, bu sefer sevgilisini almak için diğer kapıya gitti. Olaydan habersiz gibiymiş gibi duran gizemli sevgilisi bu esnada market poşetleri ile Birce Akalay'ı bekliyordu. Birdenbire kameramanları gören ve ismi belirlenemeyen gizemli sevgili güya kameramanları atlatmak için ilgisiz davrandı. Poşetleri raca yerleştiren Birce’yi görmezden geldi ve ona yardım etmedi. Ancak yılların usta magazincileri bu numaraları yutmadı ve ikiliyi görüntülemeyi başardı.Daha sonra paketleri bagaja yerleştirdikten sonra Akalay ve sevgilisi oradan uzaklaştı. Birce Akalay, 2014 yılında evlendiği ikinci eşi Sarp Levendoğlu’ndan 2017’de boşanmış ve akabinde balet Can Tunalı ile buluşmuştu. Onunla da anlaşamayan Birce Akalay son olarak Fasih Saylan ile yeni bir aşka yelken açmış ve ondan da ayrılmıştı.

Birce Akalay Kimdir?

1984 İstanbul’da doğumlu güzel oyuncu Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro bölümünü bitirdikten sonra yine aynı alana yöneldi. Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümünden mezun olan Birce Akalay arkadaşlarının ısrarı üzerine güzellik yarışmasına katıldı.  2004 Türkiye Güzellik yarışmasında üçüncü olunca şöhreti yakaladı. Star TV ve TV8’de spor spikerliği yapan Akalay 8. Etap programını sunarak sektöre adım attı. Kader dizisiyle oyunculuğa başlayan Akalay, Senin Uğruna dizisiyle aranan isimlerden biri olmayı başardı.

24-04-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar