Kaan Yıldırım'dan ayrılan Hadise'nin yeni aşkı ortaya çıktı

Kaan Yıldırım'dan ayrılan Hadise'nin yeni aşkı ortaya çıktı
Kaan Yıldırım'dan ayrılan Hadise'nin yeni aşkı ortaya çıktı. Kaan Yıldırım'dan ayrılan Hadise yeni sevgili yaptı. Hadise'nin yeni sevgilisi kim?

Kaan Yıldırım'dan ayrılan Hadise'nin yeni aşkı ortaya çıktı. Kaan Yıldırım'dan ayrılan Hadise yeni sevgili yaptı. Hadise'nin yeni sevgilisi kim? Hadise kimle birlikte? Hadise'nin yeni sevgilisi. Mehmet Dinçer kimdir? Kaan Yıldırım ile Çağla Şikel birlikte mi? Kaan Yıldırım'ın yeni sevgilisi.

Geçtiğimiz günlerde aralarında yaşanan sıkıntılar ile gündeme gelen Hadise ile Kaan Yıldırım çifti yollarını ayırmıştı. Ardından Çağla Şikel ile birlikte oldukları ortaya atılan Kaan Yıldırım, magazin dünyasının gündemine düşmüştü. Günümüzde ise ünlü şarkıcı Hadise'nin yeni aşkı en çok konuşulanlar arasında yer almakta. Bodrum'da birlikte görüntülenen Hadise ve yeni aşkı iş adamı Mehmet Dinçer, oldukça keyifli dakikalar geçirdi. Mekanda birlikte geçirdikleri keyifli dakikaların ardından çift el ele ayrıldılar.

Geçtiğimiz günlerde ünlü manken Çağla Şikel ile birlikte olduklaı iddialarının ardından sessizliğini koruyan Kaan Yıldırım, sevgilisi Hadise ile ayrıldıklarını, 'Biz Hadise ile güzel bir ilişki yaşadık ancak geldiğimiz noktada ortak aldığımız kararla, karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde dostça yollarımızı ayırdık.' sözleri ile dile getirmişti.

'Kaan beni çok yordu. Savaştan çıkmış gibiydim. Daha önce bitirmek istedim, 'Toparlayalım' diye yalvardı. Her şeyime karışıyordu; işime, fotoğraflarıma. 'Ailem ilişkinin basında çıkmasını istemiyor' diyordu. Mesaj atıp bitirdim. Kendisine tahammülüm kalmadığını belirttim. Mehmet ise ilk bakışta aşk oldu.

Hadise kimdir?
22  Ekim 1985 yılında dünyaya gelen Hadise, Belçika doğumludur. İlk olarak 2005 yılında 'Stir Me Up' albümünü çıkarmıştır. 2003 yılında katıldığı Idool 2003 yarışmasının ardından ilk albüm teklifini alan Hadise, 2005 yılında Stir Me Up şarkısını çıkarmıştır. Daha sonra kariyerine Türkiye'de devam etme kararı alan Hadise, ikinci albümünü ise 2008 yılında Deli Oğlan şarkısı ile çıkarmıştır. 2009 yılında Türkiye'yi 2009 Eurovision Şarkı Yarışması'nda temsil eden Hadise, yarışmada dördüncü olarak daha da ün kazanmıştır. Bir çok popüler şarkıya sahip olan Hadise, 2011 yılında O Ses Türkiye yarışmasında jüri koltuğuna oturmuştur. Altın Kelebek Ödülü ve 3 TMF gibi birden fazla ödüle sahiptir. Günümüzde ise uzun zamandır oyuncu Kaan Yıldırım ile birlikte olduğunu bilmekteyiz.

13-07-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar