Yasak Elma'da ayrılıklar devam ediyor! O isim de yeni sezonda olmayacak

Yasak Elma'da ayrılıklar devam ediyor! O isim de yeni sezonda olmayacak
Yasak Elma 5. Sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanırken sık sık ayrılık haberleri geliyor. Birçok oyuncunun ardından o isim de yeni sezonda olmayacak!

Ekranın en sevilen dizilerinden biri olan Yasak Elma 5. Sezonuyla seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Entrika, kıskançlık, zenginlik ve hırsın yoğun bir şekilde yer aldığı Yasak Elma bir ekran klasiği olma yolunda ilerliyor. Yeni sezon hazırlıkları süren Yasak Elma'da bir yandan da ayrılık haberleri geliyor. Yasak Elma sezon finalinde büyük bir patlama yaşanmıştı. Bu patlamadan birçok isim sağ çıkmayacak gibi. Hasan Ali Kuyucu'nun evinde gerçekleşen patlama sonrası neler olacak merak edilirken dizi kulisleri ayrılıklarla ilgili iddialarla çalkalanıyor. Yasak Elma 5. Sezonda kimler olmayacak?

Yasak Elma 5. Sezonda hangi oyuncular olmayacak?

Fox Tv'nin iddialı ve uzun soluklu dizisi Yasak Elma'ya birçok oyuncu veda etmişti. Yasak Elma sezon finalinde yaşanan patlama nedeniyle birçok oyuncunun kadrodan ayrılacağı konuşuluyor. Daha önce Erdal Özyağcılar, Barış Kılıç ve Şafak Pekdemir'in Yasak Elma kadrosunda olmayacağı öğrenilmişti. Yasak Elma 5. Sezonda bir oyuncunun daha olmayacağı iddia edildi. Yasak Elma'nın kıdemli oyuncularından Gülenay Kalkan da yeni sezonda oyuncu kadrosunda yer almayacak.

Dizide Hasan Ali'nin eski eşi Feride'yi canlandıran Gülenay Kalkan'ın da senaryo gereği patlama sonrasında diziye veda etmesi bekleniyor.

Yasak Elma'da Biran Damla Yılmaz sürprizi

Yasak Elma 5. Sezonuyla Eylül ayında ekrana gelmeye devam edecek. Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade gibi oyuncularla dikkat çeken Yasak Elma'nın yeni sezonu büyük değişikliklere gebe… Ünlü isimlerin yer aldığı diziye geçen sezon Baraj dizisinde rol alan Biran Damla Yılmaz da katılacak. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Biran Damla Yılmaz Yasak Elma'ya yeni katılacak ailenin kızı olarak dizide yer alacak. Yasak Elma 5. Sezon şimdiden çok merak edilmeye başladı. Kadrodan ayrılan oyuncular kadar yeni oyuncular da merakla bekleniyor. Ekranın entrika dolu dizisi Yasak Elma'da Şevval Sam ve Eda Ece'nin performansı özlemle bekleniyor. Yasak Elma oyuncu kadrosu hakkındaki son bilgileri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz…

13-07-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar