Kadın yeni sezon ne zaman? 3. Sezon tarih belli oldu mu?

Kadın yeni sezon ne zaman? 3. Sezon tarih belli oldu mu?
Fox Tv’nin en başarılı dizilerinden Kadın, sezon finalini yaparak tatile girdi. Kadın yeni sezon ne zaman, 3.sezon tarihi belli oldu mu diye soranlar için cevaplarımız hazır.

Fox Tv’nin en başarılı dizilerinden Kadın, sezon finalini yaparak tatile girdi. İzleyicilerin tadı damağında kalmış olacak ki sosyal medyada sorular peş peşe gelmeye başladı. Kadın yeni sezon ne zaman, 3.sezon tarihi belli oldu mu diye soranlar için cevaplarımız hazır. Ve karşınızda Kadın dizisinin yeni bölümlerine yönelik merak edilenler...

Kadın yeni sezon ne zaman? 3. Sezon tarih belli oldu mu?

Kadın dizisi kendisinden beklenmeyen bir performans gösterdi ve Salı günlerinin reyting birincisi olmayı başardı. 2018 / 2019 sezonuna 2 Ekim Salı günü başlayan dizi normalde diğer dizilerden 2 hafta geç yayına başlamıştı. Her hafta serüvenini hızlandıran, aksiyonu ve dramatik hikayesiyle kısa sürede zirveye yerleşti. Hal böyle olunca 2019/ 2020 sezonu muhtemelen benzer tarihte yani Ekim ayı başında yayında olacak. Yine çok büyük bir aksilik olmazsa Kadın dizisi önümüzdeki sezon da salı günleri yayınlanmaya devam edecek.

Kadın Dizisi son bölümde neler olmuştu?

Özge Özpririnçci, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar, Şerif Erol ve Feyyaz Duman gibi oyunculardan oluşan dizi acıtıcı ve yürek burkan hikayesiyle reytingleri sallamıştı. Yeni sezonda yenilenen hikâyesiyle yine FOX Tv ekranlarında ve kendi gününde yayınlanacak dizinin son bölümünde heyecan zirvede tamamlanmıştı. Son bölümü kısaca özetleyelim.

Şirin’in Emre’nin yanında Arda’dan söz etmesi ile Emre gerçekleri öğrenir ve hiç vakit kaybetmeyen Emre , Arda’yı annesine getirir. Öte yandan Ceyda, Arda’yı görünce çok mutlu olur. Fotoğraf olayını öğrenen Bahar, Arif ve Kısmet’in meraklı bakışları arasında Sarp’a fotoğraflar hakkında can yakıcı sorular yöneltir. Sarp her ne kadar anlamazlıktan gelse de Şirin ile görüntülendiği fotoğrafları gösteren Bahar onu köşeye sıkıştırır. İşi çıkmaza sürükleyen Sarp, Bahar’ın Arif yüzünden ona inanmadığını söyleyince Bahar da ipleri koparır. Enver o sırada Bahar ile Sarp’ın yanına gelmiş ve son cümle üzerine Sarp’a vurur. Şirin bir kez daha Sarp ile Bahar’ın arasını açmayı başarır. Hatta onları kanlı bıçaklı hale getirir. Ancak bu sefer Şirin’in yanına bu yaptığı kar kalmaz. Ender, Şirin’e rest çeker. Tabi Şirin yine rahat durmaz. Sarp çocuklarla beraber okuldan dönerken Bahar da Hatice ile beraber yolda onlarla karşılaşır. Sarp ve Hatice’de Bahar’a bir şey olmasından çok korkmaktadır. Arif de bu anlara tanık olur ve koşarak Bahar’ın başına gelir. Panik içinde hastaneye gitmek için yola çıkmaya çalışırlarken korkunç bir sürpriz yaşanır. Hatice, Sarp, Arif ve Bahar aynı arabadayken kaza geçirir. Dizi bu son sahne ile final yapar.

19-06-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar