Kalbimin Sultanı yayından kaldırıldı mı?

Kalbimin Sultanı yayından kaldırıldı mı?
Star TV ekranlarında yayınlanan Kalbimin Sultanı yayından mı kaldırıldı? İlgiyle izlenen dizi Kalbimin Sultanı final mi yapıyor?

Başrollerini Ali Ersan Duru ve Alexandra Nikiforova'nın paylaştığı, Star TV ekranlarında ilgiyle takip edilen Kalbimin Sultanı dizisi yayından kaldırıldı mı? Başarılı dizi final yaparak ekranlara veda mı edecek? Yayın tarihi mi değiştirilecek?

Kalbimin Sultanı final mi yapıyor?

Reytinglerde istenilen başarıyı gösteremeyen Kalbimin Sultanı dizisinin erken final yapacağı uzun zamandır medya gündeminde dolaşan iddialardan biriydi. Taaki Star TV uzun zamandır tanıtımını yaptığı 'Nefes Nefese' dizisinin yayın tarihini açıklayana kadar.

Kalbimin Sultanı dizisi çarşamba günleri yeni bölümüyle Star TV ekranlarında oluyordu. Fakat yeni dizi 'Nefes Nefese'de çarşamba günleri yayınlanacak. O halde Kalbimin Sultanı dizisi ya yayından kaldırıldı ya da başka bir güne aktarılacak.

Dizinin akıbeti henüz bir netlik kazanmamışken medya kulislerinde dolaşan bilgiler dizinin stol olarak 8 bölümünün çekildiğini ve daha sonra çekimlerin yapılmadığı söyleniyor.

Kalbimin Sultanı dizisi ile ilgili gelişmelerden haberdar olmak için canlitv.com blog sayfamızı takip etmeye devam edin.

26-07-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar