Kalk Gidelim Ahsen Ağzade Dal (Tuğçe Karabayır) kimdir?

Kalk Gidelim Ahsen Ağzade Dal (Tuğçe Karabayır) kimdir?
Tuğçe Karabayır, Kalk Gidelim dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı. Kalk Gidelim Ahsen Ağzade Dal (Tuğçe Karabayır) kimdir?

Kalk Gidelim Ahsen Ağzade Dal (Tuğçe Karabayır) kimdir? TRT 1 ekranlarının en çok sevilen dizileri arasında bulunan Kalk Gidelim'in kadrosuna yeni bir isim daha eklendi. Daha önce Komedi Türkiye ve Güldür Güldür Show gibi komedi skeçlerinin bulunduğu programlarla dikkatleri üzerine çeken Tuğçe Karabayır, Kalk Gidelim dizisinde rol almaya başladı. İzleyiciler, diziye yeni dahil olan oyuncunun kim olduğunu merak ediyor. Kalk Gidelim dizisi bölümleriyle izleyicileri güldürmeyi başarıyor. Ağzade Dal karakterini canlandırmaya başlayan Tuğçe Karabayır'ın diziye taze kan olarak katıldığını söyleyebiliriz. Tuğçe Karabayır, Kalk Gidelim dizisinde Samim'in Azerbaycan Türkü karısı olarak yer alıyor. Oyuncu bu rol için özel olarak Azerbeycan Türkçesi dersi aldı.

Kalk Gidelim Ahsen Ağzade Dal (Tuğçe Karabayır) kimdir?

1988 yılında Aydın'ın Kuşadası ilçesinde dünyaya gelen Tuğçe Karabayır, Erzurumlu'dur. Tuğçe Karabayır, 2015 yılında TV8 ekranlarında yayınlanan Komedi Türkiye yarışmasıyla adını duyurdu. Yarışmada gösterdiği performans öylesine beğenildi ki jüriler Haluk Bilginer, Gani Müjde ve Gülse Birsel, Tuğçe Karabayır'ı yarışmanın birincisi olarak seçti. 2016 yılında BKM imzası taşıyan ve Show TV'de yayınlanan, komedi skeçlerinin bulunduğu 3G (Geldim, Gördüm, Güldüm) Show'da Cengiz Bozkurt, Okay Çabalar, Şahin Irmak, Enis Arıkan, Bihter Dinçel, Gülhan Tekin, Ersin Korkut ve Burcu Gönder gibi isimlerle sahne aldı. 2017 yılında ise yine Show TV'de yayınlanan Güldür Güldür Show'un kadrosuna katıldı. Tuğçe Karabayır, 2019 yılında pek çok sinema filminde rol aldı. Tuğçe Karabayır sırasıyla, Ufuk Özkan, Bülent Çolak, Emre Altuğ, Rojda Demirer, Mine Teber ve Tolga Canbeyli'nin başrollerinde yer aldığı Geniş Aile Komşu Kız, Aslı İnandık, Enis Arıkan, Uraz Kaygılaroğlu, Ayten Uncuoğlu'nun başrollerinde yer aldığı Aslı Gibidir ve İbrahim Büyükak, Zeynep Koçak, Gupse Özay, Cezmi Baskın, Erdal Tosun'un başrollerinde yer aldığı Küçük Esnaf filmlerinde rol aldı. Tuğçe Karabayır, Show TV'de yayınlanan Güldür Güldür Show'dan ayrılmasının ardından TRT 1'de yayınlanan Kalk Gidelim dizisinde rol almaya başladı. Yeni dizisinde bir Azerbaycan Türkü'ne can veriyor. Oyuncunun bu rol için özel olarak Azerbaycan Türkçesi dersi aldığı belirtiliyor.

05-02-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar