Kalp Atışı bu akşam Show TV'de!

Kalp Atışı bu akşam Show TV'de!
Show TV'nin yeni dizisi Kalp Atışı bu akşam ilk bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Bakalım büyük bir heyecan ve merakla beklenen Kalp Atışı dizisi reytinglerde kaçıncı sıraya yerleşecek? İşte tüm bilgiler..

Gökhan Alkan ve Öykü Karayel’e Ege Kökenli, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Devrim Atmaca, Hasan Şahintürk, Selahattin Paşalı, Başar Doğusoy, Burcu Türünz, Ceylan Ceylan, Erdem Kaynarca ve Vedat Erincin'in başrollerini paylaştığı dizi bu akşam Show TV ekranlarında. Yapımcılığını Mf Yapım’ın üstlendiği, Kalp Atışı dizisinin ilk bölümü Show TV ekranlarında izlenme rekorları kırması bekleniyor. Daha hiç yaşanamamış ve görülmemiş bir aşk hikayesini konu alan dizinin tanıtım fragmanı izleyici adeta mest etti. Sende bu akşam bu yepyeni dizinin ilk bölümünü kaçırmamak için Show Tv Canlı İzle adresini tıklayabilirsiniz..

KALP ATIŞI 1. BÖLÜM FRAGMANI

Show Tv'nin yeni dizisi Kalp Atışı, 30 Haziran Cuma günü 20:00'de başlayacak. Lise öğrencisi olan Eylül'e yol göstermeye çalışan Ali Asaf ile aralarında ki değerli duygu seyirciyi heyecanlandırmıştı. Ali Asaf'ın, “Aşk yarasının getirdiği delilik aşık bir beynin kanıtıdır. Bense kendimi hep bu delilikten korumaya çalıştım ve onu kaybettim” sözleriyle dikkatleri üstüne çekmişti.

Son zamanlarda Kore dizisi uyarlamalarına bir yenisi daha eklendi. Son olarak Güney Kore televizyonlarında izlenme rekorları kıran Doctors'ın yerli versiyonu Kalp Atışları adlı dizinin çekimleri başladı. Kalp Atışları adlı yeni dizinin başrollerini yakışıklı oyuncu Gökhan Alkan ve güzel oyuncu Öykü Karayel paylaşacak. Merakla beklenen dizinin Haziran ayının sonlarına doğru yayınlanacağı söyleniyor. Bu yep yeni diziyi canlı tv'den takip edebilirsiniz...

30-06-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar