Kalp Atışı final yapıyor! Show TV canli izle..

Kalp Atışı final yapıyor! Show TV canli izle..
Show TV ekranlarının severek izlenen dizisi Kalp Atışı, bu hafta final yapıyor. Final yapan diziler kervanına katılan Kalp Atışı'nın final bölümünü Show TV canli izle adresinden de takip edebilirsiniz...

Yeni sezonda ekranlara gelen bir çok dizi izleyicinin beğenisine göre gidişatını belirliyor. Yeni sezona yepyeni dizileri ile çıkış yapmayı düşünen kanallar reytinglerde nasıl bir başarı gösterdi? Reytinglerde çakılan diziler ise çok geçmeden final kararı aldı. Final yapan dizilere bir yenisi daha eklendi..

ATV, Kanal D, Star TV, Fox TV gibi ilgi ile izlenen kanallarda reytinge kurban giden dizilerin haberleri ard arda gelirken bir haberde Show TV'den geldi. Show TV ekranlarına yeni bir soluk getiren dizi Kalp Atışı da reyting kurbanı oldu. Başrollerini Öykü Karayel ve Gökhan Alkan'ın paylaştığı Kalp Atışı dizi geçen yaz sezonunda ekranlara merhaba demişti. Cuma günü ekranlara gelen dizi ilk zamanlar reyting lerde başarı gösterirken, zamanla çöküş yaşamaya başladı. 

Show TV canlı izle!

İlk sezon reytingler iyi gidince dizi yeni sezonda da devam etme kararı aldı. Fakat yeni sezonda işler hiç umulduğu gibi gitmedi. Reytinglerde yaşanan düşüşün ardından dizi yayın gününü değişme kararı aldı. Bu adımdan sonra diziye üç haftalık bir ara verildi. Üç haftanın ardından yayınlanan 27. bölümde reytingler beklenilenin çok altına kaldı. Tüm bu yaşananların ardından Kalp Atışı adlı dizi 28. bölümle final yapma kararı aldı. Ali Asaf ve Eylül aşkının fanları bu habere çok üzüldü. Kalp Atışı'nın final bölümünü canli izlemek için Show TV canli izle adresini ziyaret edin.

Final bölümünde neler yaşanacak?

Show TV'nin final kararı alan dizi Kalp Atışı'nın son bölümünde neler yaşanacak? Final bölümünde Eylül beklenmedik bir şekilde ortadan kayboluyor. Ali Asaf ise dört bir yandan onu aramaya başlıyor. Tamda bu esnada bomba gibi bir gerçek ortaya çıkıyor. Babaannesi yaşıyor mu? Heyecan dolu yepyeni bölümü canli izlemek için tıklayın >> Show TV Canli İzle

24-01-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar