Kanal 7 Yayın Akışı / 13 Mart 2019 Çarşamba

Kanal 7 Yayın Akışı / 13 Mart 2019 Çarşamba
13 Mart Çarşamba Günü Kanal 7 Yayın Akışında Neler Var? Kanalın Yeni Günlük Dizisi Yemin'de Bu Bölüm Neler Olacak? İşte 13Mart Çarşamba Günü Kanal 7 Yayın Akışı.

Kanal 7 son dönemlerde yayınladığı düşük bütçeli dizilerle büyük prodüksiyonlu yapımlara kafa tutmaya devam ediyor. Kanalın yeni yayına soktuğu günlük dizisi Yemin daha şimdiden seyirciyi kendine bağlamış durumda. 13 Mart Çarşamba günü Kanal 7 yayın akışında neler var? İşte 13 Mart Çarşamba Günü Kanal 7 yayın akışı.

13 Mart Çarşamba Kanal 7 Yayın Akışı

06:30     Kanal 7’de sabah                                (Haber – Canlı)

08:00     Yemin                                                   (Dizi – Tekrar)

09:25     Dr Feridun Kunak Show                    (Canlı)

10:45     İkimizin Yerine                                   (Dizi – Tekrar)

12:15     Sev Yeter                                            (Dizi – Tekrar)

13:50     Elif                                                       (Dizi – Tekrar)

14:55    Yemin                                                  (Dizi – Tekrar)

16:10     İkimizin Yerine                                  (Dizi – Tekrar)

18:00     Kanal 7 Haber Saati                         (Canlı)

19:00 Yemin                                    (Dizi – Yeni Bölüm)

20:50     Elif                                                      (Dizi – Yeni Bölüm)

22:00     Sev Yeter                                           (Dizi – Yeni Bölüm)

00:30     Taş Mektep                                       (Sinema - Türk Filmi)

Yemin Dizisi 18. Bölüm Konusu

Kanal 7 öyle sık sık dizi yapan, yayınlayan, yayından kaldıran bir kanal değil. Yaptığı dizileri uzun araştırmalardan sonra yapıyor ve bunun içindir ki dizileri mutlaka hatırı sayılır bir seyirci grubu yakalamayı başarıyor. Bu dizilerden biri de yeni başlayan Yemin oldu. Günlük olarak yayınlanan Yemin daha yeni başlamış olmasına rağmen konusu ve hikayesiyle seyirciyi kendine bağlamış durumda. Biri yeminle evlilikte kalmaya, diğeri kaçmaya niyetli iki gencin hikayesinin anlatıldığı Yemin’in 13 Mart Çarşamba günü yayınlanacak bölümünde işler iyice karışacak gibi görünüyor.

Emir’in bir yanlış anlama sonucu Reyhan’dan şüphelenmesi üzerine ikilinin aralarında soğuk rüzgarlar esmeye başlamıştı. Her ne kadar Emir Reyhan’ın gönlünü almaya çalışsa da Reyhan kırılan onurunun kolay düzeltilemeyeceğini ve Emir’i kolay kolay affetmeyeceğini her hareketinde göstermişti. Reyhan’ın soğuk tavırlarına karşın Emir elinden geleni yaparak genç karısının gönlünü almaya çalışıyordu. Ancak bu gönül alma sırasında emir büyük bir pot kırar. Haksızlığa uğrayan Reyhan bu defa sessiz kalmaz. Emir Reyhan’dan hiç beklemediği bu tepki karşısında ne yapacaktır? Bu arada Cavidan ise Reyhan’a ders vermek için hiçbir fırsatı kaçırmaz. Reyhan bir kez daha iyi niyetinin kurbanı olacak mı?

13-03-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar