Kanal 7'nin sevilen dizisi final yapıyor!

Kanal 7'nin sevilen dizisi final yapıyor!
Kanal 7 ekranlarının severek izlenilen dizisi Rüzgarlı Tepe'den sezon finali haberi geldi. Rüzgarlı Tepe ne zaman final yapıyor?

Kanal 7 ekranlarının her akşam yeni bölümleriyle ekranlara gelen dizisi Rüzgarlı Tepe, sezon finali kararı aldı. Sevilen dizi ne zaman sezon finali yapacak? Rüzgarlı Tepe neden sezon finali yapıyor?

Her gün ekranlara gelen Rüzgarlı Tepe dizisi hem oyuncu kadrosu hem de konusu ile izleyiciden tam not alan günlük diziler arasında ilk sıralarda yer alıyor. Unik Film ve Rains Pictures imzalı dizi yaz sezonunun gelmesi ile birlikte sezon finali yapma kararı aldı. Bu akşam 128. bölümü yayınlanan dizinin sezon finali yapacak olması dizi hayranlarını derinden etkiledi. Rüzgarlı Tepe dizisi hakkında çok merak edilen sorulardan biri de ‘Ne zaman sezon finali yapacak?’ oldu.

RÜZGARLI TEPE FİNAL YAPIYOR

Gökberk Yıldırım ile Cemre Arda'nın başrollerini paylaştığı dizi Rüzgarlı Tepe, dolu dolu 128 bölümün ardından bir dinleme molasına ihtiyaç duydu. Bülent Doğan'ın yönetmenliğini üstlendiği dizi Rüzgarlı Tepe, 29 Haziran Cuma günü yayınlanacak 130. bölümüyle ekranlara ara verecek. Başarılı dizi böylece 130 bölüm ile ilk sezonunu tamamlamış oluyor. Diziyi yakından takip edenler ise ikinci sezon için oldukça heyecanlı. Yeni sezonun ise Eylül aylarının başlarında yeniden ekranlara gelmesi bekleniyor.

Rüzgarlı Tepe dizisi konusu:

Zeynep, kasabanın gözde zengin ailesinin kızı olarak dünyaya gelmişti. Fakat bu zenginlik ve rahatlık arasında bile Zeynep'in içinde bir yangın vardı. Babasının iş dünyasındaki karanlık ilişkileri, ailenin sakin yüzünün altında gizlenen gerçekleri onun içini kemiren bir durumdu. Halil ise ailesini kaybettikten sonra teyzesinin yanında, yokluk içinde büyümüş, her gün intikam ateşiyle yanıp tutuşan bir gençti. Bu iki zıt gencin yolları beklenmedik bir anda kesişir. Zeynep ve Halil ilk başta farklı dünyalardan gelseler de, birbirlerine karşı yoğun duygular hissetmeye başlamıştı. Dizide de bu ikilinin imkansızı oynayan deli aşklarını konu alıyor.

OYUNCULARI

Gökberk Yıldırım, Cemre Arda, Enes Özdemir, İlkay Güz Bozkurt, Selma Kutluğ, Dilek Aba, Sena Pehlivan, Zeynep Serpil Bozkurt, İlayda Sumak, Adem Bal, Hilal Kuvvet, Ezgi Dalgıç, Sude Oduncu, Furkan Bozkurt, Serdar Yusuf Şen, Tarık Tiryakioğlu, Gülşah Susam, Ecem Yüceşakar, Arda Şanlı, Benan Yüce Verim, Eda Demirel, Zeynep Dreyfi Zuhri

27-06-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar