Kanal 7 de yeni program ne zaman başlıyor?

Kanal 7 de yeni program ne zaman başlıyor?
Türkiye'nin ilk yemek blogerlarından Nermin Gül, Türkiye'nin farklı lezzetleriyle Kanal 7 ekranlarında. Nesrin'in Enfes Mutfağı ne zaman başlıyor?

Halk kitlelerine yönelik programlarıyla dikkat çeken Kanal 7'de yeni program başlıyor. İzleyicinin merakla beklediği program ne zaman başlıyor? İnternette yaptığı yemek tarifleriyle öne çıkan Nermin Gül kimdir? Şimdi detaylar

Kanal 7'de yeni program başlıyor, ne zaman başlıyor?

Hafta içinde ekrana getirdiği programlarla halkın izlediği kanallardan biri olan Kanal  7’de yine özgün bir program başlıyor. Nermin'in Enfes Mutfağı adıyla ekrana gelecek yeni programın yayın tarihi de belli oldu. İnternet ortamında yaptığı yemek tarifleriyle ülkemizin ilk yemek blogerlarından olan Nesrin Gül’ün sunumuyla Kanal 7’de başlayacak olan Nermin’in Enfes Mutfağı 22 Şubat Pazartesi günü saat 09.50’de izleyici ile buluşacak. Sosyal medyada takipçileriyle hatırı sayılır bir üne kavuşan nesrin Gül’ün sunacağı programın ilk konuğu Umut Akyürek ve eşi Türk Halk Müziği sanatçısı Oktay Ertuğrul olacak.

Yemek tutkunları ekran başına

22 Şubat günü başlayacak olan Nesrin’in Enfes Mutfağı yemek tutkunlarını bir araya getirecek. Hafta içi yayınlanacak program ünlü isimlerin ve alanında uzman konukları ağırlarken yemekten sanata, müzikten sağlığa her şey konuşulacak.

Nermin Gül Kimdir?

1983 Erzincan doğumlu Nermin Gül, aslen göçmendir. Yaşadığı ortam nedeniyle farklı yörelere ait yemekler ve tarifler yapmayı seven Nermin Gül, sunuculuğunu yaptığı Misafirim Var programıyla tanındı. Yıllardır yapageldiği yemekleri, tatlıları ve tarifleri blog hesabında paylaşarak kendini geniş bir kitleye tanıtmayı başardı. İlk yemek blogerlarından biri olan Nermin Gül, 2 Milyon takipçisi ile sosyal medya ve diğer platformlardan tanınmıştır. Farklı lezzetler ve değişik yörelere ait yemeklerin tariflerini paylaşan ve yemek yapmaktan büyük keyif alan Nermin Gül, daha önce Zahide Yetiş başta olmak üzere birçok televizyon programına konuk olarak katıldı. Sofra Mutfak Okulunda temel yemek eğitimi alarak yemek konusunda eğitmenlik yapan Nermin Gül, İstanbul gastronomi Okulunda eğitimler verdi. Ardından TRT1 ekranlarında yayınlanan Misafirim Var programını sunarak ünlü oldu. instagram hesabı: @nermin_enfes_ mutfagHayat hikayesiyle kadınlara ilham olan Nermin Gül, Hani Yapamazdım kitabında özellikle Anadolu’daki kadınlarımızın hayatlarına dokunmayı başardı. Sosyal medya ünlülerinden biri olan Nermin Gül, kendisini şu sözlerle tanıtıyor: Boşnak kızı, eğitmen şef, yemek yazarı, yemek yapmaya aşık, evli, mutlu ve 2 çocuk mezunu.

19-02-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler