Ramo’ya Sürpriz Konuk Oyuncu: Atilla Olgaç

Ramo’ya Sürpriz Konuk Oyuncu: Atilla Olgaç
Türk sinema ve dizi dünyasının usta oyuncularından pek çok yapımda rol alan Atilla Olgaç Yıldırım karakteriyle Ramo Dizisinde rol alacak.

Televizyon dizilerinde son zamanlarda bölümlük karakterler o kadar çok girer oldu ki hangi oyuncu hangi dizide rol alıyor anlamak zorlaştı. Üstelik bu konuk oyuncular ünlü ve usta isimlerden oluyor. Kırmızı Oda dizisi bölümlük usta oyuncularla hikayelerine devam ederken Çukur, Ramo, Arıza gibi diziler de ünlü isimlerle bir ya da iki bölümlük anlaşıyor ve diziye büyük bir ivme kazandırmanın planlarını yapıyorlar. Son zamanlarda pek çok oyuncusu hikaye gereği kadrosundan ayrılan Show Tv’nin sevilen dizilerinden Ramo sık sık konuk oyuncu alan dizilerin başında geliyor. Hikayeye göre bir yada birkaç bölümlük konuk oyuncuları ana kadroya ilave olarak alan dizi seyircinin heyecanına heyecan katmanın yollarını arıyor. Yeni bir hikaye kuran dizi usta isimlerden Atilla Olgaç’la bölümlük olarak anlaştı. Usta oyuncu Atilla Olgaç’ın dizide bir bölüm dahi rol alacak olması ise bir anda sosyal medya da geniş bir ses getirdi.

Yıldırım (Atilla Olgaç) Ramo’da!

Sinema ve dizi dünyasının ağır isimlerinden olan ve rol aldığı her dizinin mutlaka ses getirdiği usta oyunculardan Atilla Olgaç bir bölümlüğüne Ramo’ya konuk oyuncu oluyor. Dizinin yeni başlayan hikayesinde önemli bir karakteri canlandıracak olan Olgaç seyirci karşısına Yıldırım karakteriyle çıkıyor. Murat yıldırım, Esra Bilgiç, İlker Kızmaz, Emre Kınay gibi usta oyuncuların rol aldığı dizide önümüzdeki bölümlerde rol alacak Yıldırım karakterinin dizide ayrı bir heyecan yaratmasına ve bir bölüm dahi olsa büyük ses getirmesine kesin gözüyle bakılıyor. BKM imzalı Ramo’da rol alacak oyuncu şu ana kadar pek çok fenomen dizide rol aldı. Ramo’da Ramo’ya düşman mı yoksa dost mu olacağı şimdilik belli olmayan Yıldırım’ın ise dizide pek çok dengeleri değiştireceği düşünülüyor.

Atilla Olgaç Kimdir?

Usta oyuncu Atilla Olgaç 28 Temmuz 1944 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Ankara devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olan Atilla Olgaç pek çok tiyatro oyununda rol almıştır. Tiyatronun yanı sıra film ve dizilerde de rol alan usta oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Bu yapımlardan öne çıkanlar şunlardır. Kurtlar Vadisi, Nizama Adanmış Ruhlar, Kader Çizgisi, Sakarya Fırat, Hayat Bilgisi, Çiçek Taksi, Kuruluş / Osmancık,

19-02-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar