Kanal D Ana Haber Sunucusu Buket Aydın Kimdir?

Kanal D Ana Haber Sunucusu Buket Aydın Kimdir?
Kanal D ana haber sunucusu Buket Aydın kimdir? Buket Aydın'ın hayatındaki dönüm noktaları ve kariyer basamaklarını tırmanış hikayesini merak edenler için işte cevabı!

Kanal D ana haber sunucusu Buket Aydın zaman zaman hakkında çıkan haberler ve yazılarla gündem olmaya devam ediyor. Başarılı haber sunucusu kariyeri boyunca haber alanında çalışmış ve bu alanda başarılı olmuş bir sunucu. Her ne kadar haber alanının dışında sosyal medyada da zaman zaman yer alsa da bu sunucunun başarısına gölge düşüremiyor. Bizde canlıtv olarak Kanal D ana haber sunucusu Buket Aydın’ın kim olduğunu sizler için araştırdık. Bakalım Buket aydın kimmiş?

Buket Aydın Kimdir, Kaç Yaşındadır?

Başarılı haberci Buket Aydın 1 Ocak 1985 tarihinde Bursa’da dünya gelmiştir. Başarılı sunucu ilk orta ve lise eğitiminin ardından İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden mezun olmuştur. Başarılı sunucu daha sonra Atilla İlhan’ın şiirleri üzerine yüksek lisans yapmıştır. Sunucu Kadıköy’de bulunan Kuşdili Spikerlik ve sunuculuk kursunda eğitim aldıktan sonra bir yıl radyoda haber spikerlği yapmıştır. Daha sonra Kanaltürk’e geçiş yapan Buket aydın ilk ekran tecrübesini bu kanalda yaşamıştır.  Kanaltürk’te spor bülteni ve hafta sonu ana haber bülteni sunuculuğu görevini yapan Aydın daha sonra Kanaltürk’ten TRT Türk kanalına geçmiştir. Buket Aydın TRT Türk kanalında program sunuculuğu yapmaya başlamış ve 2011 yılında NTV’ye transfer olmuştur. NTV’de haber bülteni sunduktan bir süre sonra NTV Gece Bülteni Kuşağında moderatörlük yapmıştır.

NTV’den Kanal D’ye Geçiş!

Buket Aydın yıllarca NTV’de görev yaptıktan sonra 2018 yılında kariyerine Kanal D’de devam etmeye başlamıştır. Kanal D’nin ana haber bülteninin sunuculuğunu üstlenen başarılı sunucu Buket Aydın, En iyi haber spikeri, Anadolu medya, En iyi giyinen kadın haber sunucusu, Yılın kadın haber spikeri, Yılın gece haberleri bülteni ödüllerinin sahibi oldu. Başarılı sunucu Buket aydın, Kanal D’deki Ana Haber sunuculuğunun yanı sıra CNN Türk’te “40” adında bir sohbet programının sunuculuğunu üstlenmektedir. Sunucu aynı zamanda Nişantaşı Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğretim görevlisi de olan Aydın 2013 yılında 1 Ocak 1979 yılında İstanbul’da dünyaya gelen ve 2012 yılında Tehlikeli maddelerin karayolu deniz ve demiryolu ile taşınmasına ilişkin tehlikeli mallar güvenlik danışmanı olarak görev yapmaya başlayan iş adamı Erce Baykal’la evlenmiştir.

19-10-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler